ويژه برنامه گراميداشت هفته بسيج در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 90527 تاریخ انتشار: 1401/09/09 09:46:37
روز سه شنبه ۸ آذر ماه ۱۴۰۱، گردهمايي دانشگاهيان بسيجي دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته بسيج  با حضور سرهنگ حميد يزداني  مسئول سازمان بسيج کارمندان سپاه حضرت قمر بني هاشم (ع) استان چهارمحال و بختياري، دکتر عزيزالله مولوي معاون فرهنگي – اجتماعي دانشگاه، حجت الاسلام باقر مختاري معاون مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر محمد غلامي رييس بسيج اساتيد دانشگاه، دکتر بهزاد ايزدي فرمانده بسيج کارکنان دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

حميد يزداني در اين نشست ضمن گراميداشت هفته بسيج گفت: بسيج يک حقيقت گسترده  است و محدود به پايگاه نمي شود و فعاليت‌هاي بسيج در حوزه خاصي تعريف نشده است، بلکه در حوزه‌هاي مختلف علمي، فني، سازندگي، فرهنگي و اجتماعي گسترش دارد.

مسئول سازمان بسيج کارمندان سپاه حضرت قمر بني هاشم (ع) استان چهارمحال و بختياري در ادامه افزود: هرجا جبهه حق احساس نياز کند،بسيج حضور پيدا کرده تا نيازمندي‌ها را مرتفع نمايد، لذا بسيج محدود به تاريخ، جغرافي و يا حوزه‌هاي فعاليتي خاص نيست.

حميد يزداني گفت: هنجارهايي در هر کشوري وجو د دارد که ملاک سنجش محسوب مي شوند، هنجارهايي که نياز به تقويت و تشويق دارند " استقلال، امنيت، علم ومردم سالاري ديني" و هنجارهاي  که نياز به ترميم و بازسازي دارند" عدالت در بعد فردي و اجتماعي،  آزادي و اقتصاد"هستند.

مسئول سازمان بسيج کارمندان سپاه حضرت قمر بني هاشم (ع) استان چهارمحال و بختياري در پايان،  وظيفه بسيج را تبيين واقعيت و روشنگري قشر جوان، نوجوان و دانشجو دانست.

گفتني است در ادامه حاضرين سوالات و ابهامات خود را مطرح کردند.