ديدار رييس دانشگاه شهرکرد و جمعي از اعضاي هيات رييسه و بسيجيان دانشگاه از رزمنده دفاع مقدس

کد خبر: 70516 تاریخ انتشار: 1401/07/06 08:09:25
 روز دوشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۱، دکتر ياسر پيرعلي رييس دانشگاه شهرکرد همراه با حجت الاسلام باقر مختاري سرپرست معاون دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه، دکتر عزيزالله مولوي معاون فرهنگي -اجتماعي دانشگاه، دکتر مهدي قاسمي مدير برنامه ريزي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، عليرضا حيدري مشاور رييس دانشگاه در امور ايثارگران، دکتر بهزاد ايزدي رييس پايگاه بسيج کارکنان دانشگاه و جمعي ديگر از کارکنان دانشگاه با حضور در خانه رزمنده دفاع مقدس، علي نصيري از کارکنان دانشگاه در شهرکرد با وي ديدار و گفتگو کردند. حجت الاسلام مختاري ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس، ياد و خاطره مجاهدت هاي شهدا، رزمندگان و ايثارگران، گفت: طبق فرمايش رهبر کبير انقلاب اسلامي، بايد مسير و خط فکري را براي مردم، مخصوصا براي نسل جوان با بيان حقايق دفاع مقدس و آشنايي آنان با مجاهدت هاو رشادت هاي ايثارگران روشن کنيم. دکتر پيرعلي نيز با آرزوي توفيق و قبولي طاعات و عبادات رزمنده دفاع مقدس، علي نصيري در سفر کربلا گفت: براي تهيه کتاب ايثارگران دانشگاه، از زمان حضور در جبهه و جنگ، تعداد زيادي عکس از ايشان دريافت کرديم که جاي دارد هم از سابقه حضور در جبهه و هم از فضايي که آوردند تقدير و تشکر کنيم. رييس دانشگاه شهرکرد، حضور علي نصيري و رزمندگان دفاع مقدس در موکب هاي اربعين درکربلا را نشان‌ از مشارکت يادگاران دفاع مقدس در اجتماعات و مجموعه هاي ارزشي، مثل پياده روي اربعين و تشکيل موکب ها دانست. دکتر پير علي اضافه کرد: همين موفقيت ها و حضور ۳۰ ميليون جمعيت در پياده روي اربعين است که باعث تاثير گذاري مي شود تا اين قدرت نمايي که از مسير زلال شيعه اتفاق مي افتد توسط دشمنان به حاشيه برود. گفتني است علي نصيري ۴۴ ماه در چندين عمليات، در جبهه هاي حق عليه باطل حضور داشته است.