گردهمايي خانوادگي دانشگاهيان دانشگاه شهرکرد به مناسبت اربعين حسيني با حضور استاندار چهارمحال و بختياري

کد خبر: 70507 تاریخ انتشار: 1401/06/29
شنبه ۲۶ شهريور۱۴۰۱، به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه شهرکرد گردهمايي خانوادگي دانشگاهيان به مناسبت اربعين حسيني با حضور مهندس غلامعلي حيدري استاندار چهارمحال و بختياري و جمعي از دانشگاهيان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. دکتر عزيز الله مولوي در حاشيه اين مراسم با اشاره به اهميت برنامه هاي متناسب با کودکان با موضوع فرهنگ حسيني(ع) گفت: يکي از کاستي هاي فرهنگي ما در عزاداري امام حسين (ع) مخصوصاً اربعين و نهضت پياده روي اربعين اين است که برنامه هاي متناسب با نيازهاي کودکان به تفکيک پسر و دختر کمتر مشاهده مي شود. معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه شهرکرد افزود: با توجه به اينکه تعداد کودکان در پياده روي اربعين زياد است، مي طلبد ويژه برنامه اي براي کودکان در نظر گرفت تا جايگاه کودکان در اين مراسم بزرگ نيز جاي خود را باز يابد. سخنراني، مداحي، قرائت زيارت اربعين در مسجد امام علي (ع) دانشگاه شهرکرد، برپايي موکب کودکانه ويژه اربعين حسيني(ع) با هدف آشنايي بيشترکودکان با فرهنگ و منزلت امام حسين (ع)، برپايي موکب پذيرائي توسط بسيج دانشجويي دانشگاه شهرکرد جهت پذيرايي از آيين پياده روي حرم تا حرم جاماندگان اربعين حضرت سيد الشهدا (ع) در حاشيه گردهمايي خانوادگي دانشگاهيان به مناسبت اربعين حسيني(ع) از برنامه هاي اجرا شده در اين مراسم بود. گفتني است: ايستگاه نقاشي، دلنوشته و نامه اي به امام حسين(ع) و اهداي هداياي کودکانه، از برنامه هاي موکب کودکانه اربعين در دانشگاه شهرکرد بود. در پايان، شرکت کنندگان در گردهمايي، ضيافت ناهار مهمان سفره کريمانه حضرت سيدالشهداء(ع)بودند.