انتصاب مسئول کانون بسيج اساتيدبه رياست دانشکده علوم رياضي

کد خبر: 60504 تاریخ انتشار: 1401/03/26 14:15:34
روزچهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد، در حکمي دکترمحمد غلامي عضو هيات علمي گروه رياضي کاربردي دانشگاه شهرکرد را با حفظ وظايف آموزشي به سمت «رييس دانشکده علوم رياضي » منصوب کرد.. دکتر ياسر پير علي در اين حکم خطاب به دکتر محمد غلامي آورده است: با عنايت به تعهد، شايستگي و تجارب ارزنده جنابعالي به موجب اين ابلاغ و با حفظ وظايف آموزشي به سمت «رئيس دانشکده علوم رياضي» منصوب مي‌شويد. تلاش در جهت اعتلاي شعائر اسلامي، برنامه‌ريزي براي تقويت وگسترش فعاليتهاي آموزشي، تعامل سازنده با اعضاي محترم هيأت علمي، کارکنان و دانشجويان، گسترش روابط صميمانه و قانونمند با ساير واحدهاي دانشگاه، نظارت مستمر بر فعاليتهاي دانشکده، ارائه پيشنهادها و راهکارهاي کارشناسي شده براي امور جاري و آينده، حضور فعال در دانشکده، دقت و سرعت در مکاتبات و عدالت در تصميم‌گيري از جمله مواردي است که رعايت آنها ضامن موفقيت شما خواهد بود. اميد است با اتکال به خداوند متعال و با روحيه انقلابي ، پاکدستي و اهتمام به عهد نامه مديران دولت مردمي در بهره برداري از همه ي ظرفيت ها و لحاظ نمودن سياست ها و برنامه هاي مصوب آموزشي در جهت نيل به اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و منويات مقام معظم رهبري (مد ظله العالي ) موفق و مويد باشيد. گفتني است، دکتر ياسر پيرعلي در نامه جداگانه اي از خدمات صادقانه و بي‌شائبه دکتر نها افتخاري در زمان تصدي "رياست دانشکده علوم رياضي" تقدير و تشکر کرد.