نشست خبري اصحاب رسانه و مطبوعات در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60503 تاریخ انتشار: 1401/03/24 22:52:33
روز سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، نشست خبري دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد با اصحاب رسانه و مطبوعات در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. دکتر ياسر پيرعلي در اين نشست ضمن قدرداني از تعامل اصحاب رسانه و مطبوعات با دانشگاه شهرکرد گفت: فضاي دانشگاه بعد از دوران کرونا، فضاي فرهنگي بخصوص و متفاوت تري از قبل است، دانشگاه شهرکرد با مشارکت دانشجويان، نسبت به ساير دانشگاه ها بسيارجدي وارد عرصه فرهنگي شده است. سرپرست دانشگاه شهرکرد رويکرد دانشگاه را در راستاي مطالبات مقام معظم رهبري در خصوص جهاد تبيين عنوان کرد و گفت: جلسات جهاد تبيين با حضور دانشجويان رشته سياسي و فعالين فرهنگي در دانشگاه شهرکرد تشکيل و فعاليت در فضاي مجازي آغاز شد. دکتر ياسر پيرعلي با اشاره به ضرورت جهاد تبيين گفت: در حوزه فرهنگي دانشگاه، جهاد تبيين جزء فعاليت هاي محوري دانشگاه شهرکرد است که هم در حوزه آموزشي و هم در خوابگاه ها در حال انجام است. سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به اين سخن حضرت امام که فتح الفتوح نظام و انقلاب را تربيت جوانان دانستند، گفت: اگر فارغ التحصيلان نسبت به دين، مذهب، نظام و مملکت تعصب نداشته باشند، در برابر منابع مصرف شده، نتيجه اي که بايد، حاصل نشده است و ما در دانشگاه شهرکرد اين سخن امام را که فرمودند دانشگاه کارخانه انسان سازي است به عنوان يک کليد واژه مهم دنبال مي کنيم. دکتر پيرعلي اضافه کرد: مسئله فرهنگي را بايد در جامعه و دانشگاه دنبال کنيم و بايد فراتر از دانشگاه و در سطح جامعه فرهنگ سازي انجام شود. سرپرست دانشگاه شهرکرد ادامه داد: اختيار فضاي مجازي در دست بيگانگان قرار گرفته است و مشکلات فرهنگي ايجاد شده به خاطر فضايي است که خودمان در اختيار دشمنان قرار داده ايم. دکتر ياسر پيرعلي تاکيد کرد: دانشگاه شهرکرد به عنوان يک مجموعه علمي و فرهنگي همه تلاش خود را در راستاي انجام بهتر رسالت فرهنگي خود انجام خواهد داد. سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به کشت در۵ هکتار از زمين هاي بروجن دانشگاه به صورت آزمايشي گفت: متناسب با شعار سال و در جهت توليد اشتغال و ثروت، پروژه هايي را در حال انجام و در دست بررسي داريم. دکتر ياسر پير علي گفت: شعار سال که از سوي مقام معظم رهبري تعين شده است يک فرمان و تکليف است که در وهله اول متوجه مراکز آموزش عالي است. سرپرست دانشگاه شهرکرد افزود: ساختمان مرکز رشد دانشگاه در مقطعي در اختيار دانشگاه علمي کاربردي استانداري قرار گرفت و اکنون ضروري است که اين ساختمان در راستاي حمايت از شرکت هاي دانش بنيان و فنآور به دانشگاه شهرکرد بازگردانده شود. دکتر ياسر پيرعلي، دانشگاه شهرکرد را از نظر علمي در شرايط خوبي دانست و گفت: رويکرد ما به سمتي است که توليدات علمي را به سمت فناوري پيش ببريم و مسيري را دنبال کنيم که علم در نهايت منجر به توليد محصول، ايجاد اشتغال و ثروت آفريني شود. دکتر ياسر پيرعلي درخصوص اقدامات دانشگاه شهرکرد در مسئله امنيت غذايي گفت: اين دانشگاه با همکاري و پشتيباني معاونت علمي رياست جمهوري، موسسه تحقيقات علوم دامي کشور و معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزي از مزرعه جونقان براي ارتقاي نژاد آرين (مرغ لاين) نيز استفاده کرده است. سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به سامانه « نان» در وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري گفت: ايجاد نظام ملي پيشنهادها جهت ثبت و نمايه سازي نيازهاي مختلف جامعه و هدايت فعاليت‌هاي پژوهشي در جهت رفع نيازها و مشکلات جامعه است که با ايجاد اين سامانه، کشور در مسير توسعه همه‌جانبه علمي قرار خواهد گرفت. دکتر ياسر پير علي به تشکيل معاونت فناوري و نوآوري وزارت علوم، تحقيقات وفنآوري با هدف تحقق اهداف کشور در توسعه فناوري و نوآوري با رويکردي تحول گرايانه و مسأله محور و کمک به ايجاد اشتغال دانش بنيان از طريق هماهنگي و هم‌افزايي بين‌بخشي و بين دستگاهي، ارتقاي ارتباط «دانش» با «صنعت» و «جامعه»، تسهيل تبادلات بين بخش‌هاي عرضه و تقاضاي فناوري و نوآوري و تجاري‌سازي اشاره کرد و افزود: ما نيز اميدواريم بتوانيم، با برنامه‌ريزي‌هاي انجام‌شده در جهت ارتقاء توانمندي‌هاي علمي و مهارت‌هاي عملي دانشجويان، گام برداريم و شاهد فراهم شدن امکان اشتغال فارغ‌التحصيلان باشيم. در ادامه اين نشست دکتر ياسر پير علي به سؤالات خبرنگاران و فعالان رسانه در خصوص دانشگاه شهرکرد پاسخ داد.