گراميداشت ارتحال امام خميني (ره) در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60498 تاریخ انتشار: 1401/03/17 08:47:52
گراميداشت ارتحال امام خميني (ره) در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
روز دوشنبه 16 خرداد 1401، مراسم گراميداشت ارتحال امام خميني (ره) با حضور عليرضا اسماعيلي معاون سياسي سپاه قمر بني‌هاشم (ع)، دکترعزيزالله مولوي معاون فرهنگي _اجتماعي و جمعي از دانشگاهيان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. عليرضا اسماعيلي ضمن تسليت رحلت امام خميني (ره) و 15 خرداد و با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) گفت: عقلانيت، عدالت و معنويت ابعاد اصلي گفتمان حضرت امام خميني (ره) است که سيره رفتاري، فکري و عملي ايشان را تشکيل مي‌دهد. معاون سياسي سپاه قمر بني‌هاشم (ع)، باور حضرت امام (ره) به قدرت لايزال الهي، توکل به خدا، اخلاق اسلامي، مؤلفه‌هاي معنويت، انتخاب مردم‌سالاري براي نظام سياسي کشور، تکيه‌ي بر خرد و هوشمندي و عدم انعطاف در مقابله‌ي با دشمن مهاجم، عدم اعتماد به دشمن و تزريق روح اعتمادبه‌نفس و خوداتکائي در ملت و استحکام‌بخشي به ارکان و پايه‌هاي نظام جمهوري اسلامي را از بعد عقلانيت برشمرد. عليرضا اسماعيلي، همبستگي مردم و مسئولان در ادامه مسير و خط حضرت امام حول محور ولايت و تلاش براي پيشرفت و آباداني کشور با وحدت و همدلي را مورد تأکيد قرارداد.