برگزاري دومين نشست ستاد جهاد تبيين دانشگاه هاي استان چهارمحال و بختياري در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60485 تاریخ انتشار: 1400/12/28 17:12:17
دومين نشست ستاد جهاد تبيين دانشگاه هاي استان چهارمحال و بختياري در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
روز شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، با حضور دکتر احمد راستينه، نماينده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي، دکتر ياسر پيرعلي، سرپرست دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام دکتر سعيد صفي، مسئول دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد، اعضاي هيات رييسه دانشگاه شهرکرد و جمعي از مسئولين دانشگاه هاي استان و اساتيد، کارمندان و دانشجويان دانشگاه شهرکرد در مسجد امام علي(ع) دانشگاه شهرکرد برگزار شد. دکتر احمد راستينه در اين نشست ضمن تبريک اعياد شعبانيه و ابراز اميدواري از حضور در جمع دانشگاهيان گفت: مهمترين اتفاق در جهاد تبيين اين است که بستر پرسش و پاسخ را فراهم کنيم و در ايام تعطيلات نوروزي در جمع خانواده ها و جمع هاي بزرگتر که مورد پرسش قرار مي گيريم، بتوانيم تبيين کنيم. نماينده مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان ادامه داد: هجمه رسانه اي دشمن به قدري سنگين بوده است که مردم را از کنشگري به انفعال کشانده است و بايد تلاش کنيم که مردم به سمت کنشگري فعال برگردند. دکتر راستينه افزود: در مسئله جهاد تبيين بايد دو مسئله و پرسش براي ما مطرح شود: اول اينکه چرا مقام معظم رهبري از لفظ جهاد استفاده کرده اند و دوم اينکه چه چيزي بايد تبيين شود. نماينده مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي گفت: متاسفانه با بعضي خوراک هاي رسانه اي که در درون با بعضي حرکات خود ايجاد کرده ايم، بستر پذيرش را براي بعضي از توده هاي مردم فراهم کرديم و باعث شده است بسياري به اين نتيجه برسند که مشکلات کشور حل نمي شوند مگر با توافق با آمريکا. دکتر احمد راستينه با بيان اينکه جهاد يعني مبارزه با دشمن و جهاد تبيين يعني روشن کردن مولفه هايي که يک طرف آن دشمن و يک طرف ما ايستاده ايم، گفت: بايد اين مولفه ها را واکاوي و اصلاح کنيم و يکي از مهمترين مسائلي که دشمن به شدت روي آن برنامه ريزي کرده است، دستاورد هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي است و ما وظيفه داريم دستاورد هاي انقلاب را تبيين کنيم چرا که دشمن آنچه در دوران پهلوي رخ داده را بزرگ و دستاوردهاي انقلاب را کوچک جلوه مي دهد. نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد: در جهاد تبيين اول بايد دوران قبل انقلاب را به خوبي واکاوي کنيم تا بتوانيم به خوبي واقعيات را عرضه کنيم و دوران بعد از انقلاب را هم به خوبي بشناسيم تا بتوانيم به خوبي دستاورد ها را عرضه کنيم و بتوانيم در مقابل توطئه هاي دشمن از آنها دفاع کنيم. دکتر راستينه با اشاره به تقابل دو مسئله مقاومت و سازش، بيان کرد: دشمن مي خواهد هزينه سازش را خيلي کم و هزينه مقاومت را خيلي زياد جلوه دهد تا مردم به سمت سازش و تبليغ رسانه اي دشمن بروند و در جهاد تبيين بايد هزينه مقاومت و سازش را ليست کنيم تا به مردم نشان دهيم هزينه کدام بيشتر است. دکتر احمد راستينه افزود: دشمن براي ما اينگونه تبيين مي کند که اگر شما به يک اقتصاد بزرگ در زمان کوتاه برسيد بهتر است تا اينکه با ايستادگي و مقاومت به اقتصادي پايدار مبتني بر ظرفيت هاي داخلي برسيد و در جهاد تبيين بايد همين مسائل روشن شود. نماينده مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان با اشاره به ضرورت تشريح درست انديشه هاي امامين انقلاب اسلامي، امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب، گفت: خيلي ها انديشه هاي اين بزرگان را از ظن خود تبيين مي کنند و اين مهم است که انديشه امام(ره) و مقام معظم رهبري چگونه تبيين شود تا رسانه هاي معاند نتوانند آنگونه که خود مي خواهند امامين را تبيين کنند و آنگونه که نيستند يا تنها بخشي از زواياي شخصيتي و انديشه اي آنان را که مي خواهند تبيين کنند، يعني تصويري که خود مي خواهند را به مردم و جامعه ارائه دهند و ما زماني موفق مي شويم که انديشه امامين خود را به درستي در جامعه تبيين کنيم. دکتر احمد راستينه با بيان اينکه در جهاد تبيين مهم است که تبيين در مقابل کدام اقدام دشمن بايد اضافه کرد: هر روشنگري امروز در ذيل جهاد تبيين قرار نمي گيرد بلکه آن روشنگري اي مهم است که شما را در برابر جبهه دشمن به يک صف آرايي براي تقابل مي کشد. نماينده مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي گفت: بعد از انقلاب اسلامي ايران وارد يک جهان تقابلي ميان دو مبناي فکري و انديشه اي شديم که زواياي مختلفي دارد که يکي از آنها زاويه تقابل و سازش است. دکتر احمد راستينه با اشاره به اتفاقات مهمي که از ابتداي انقلاب اسلامي تا کنون افتاده است گفت: از ابتداي انقلاب در کنار شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي شعار مبارزه با آمريکا نيز داده شده است و اين بيانگر اين موضوع است که انقلاب اسلامي تنها مبارزه با استبداد پهلوي نبوده است بلکه اين تنها بخشي از مبارزه ملت ايران بوده است. دکتر راستينه با بيان اينکه جهت اصلي مبارزه انقلاب اسلامي، مبارزه با آمريکا، سلطه، ظالم و ياري مظلوم بوده است، افزود: در آن دوران جبهه آرايي ها شکل خود را لحظه به لحظه بيشتر مي کند تا مي رسيم به صف آرايي براي تسخير لانه جاسوسي که امام خميني(ره) از اين رويداد به عنوان انقلاب بزرگتر از انقلاب اول ياد مي کنند. نماينده مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان ادامه داد: گفتمان حاکم بر دنيا گفتمان ابر قدرتي بوده است که يا ابر قدرتي، يا ريز قدرت و يا اقمار و چيزي به عنوان استقلال وجود نداشته اما انقلاب اسلامي اين گفتمان را به چالش کشيد و در تقابل با گفتمان حاکم بر آمد و رسيدن به قدرت را نه براي سلطه گري بلکه براي حمايت از مظلوم انتخاب کرده است. دکتر احمد راستينه بيان کرد: سياست مستقلي که نظام مقدس جمهوري اسلامي با حضور يک رهبر فهيم اتخاذ مي کند بسيار ارزشمند است و نياز به تبيين دارد. دکتر راستينه در خصوص مسائل پيش آمده در عرصه بين المللي گفت: در جهاد تبيين بايد به درستي عرصه بين المللي را به تصوير بکشيم چراکه کسب منافع ملي به ميزان نقش آفريني در عرصه بين المللي است. نماينده مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان افزود: عرصه بين الملل صحنه تقابل دو انديشه کسب قدرت براي سلطه گري و کسب قدرت براي دفاع از مظلومان است. در پايان اين نشست حاضرين پرسش ها و شبهات خود در مورد مسائل مختلف را بيان کردند و دکتر احمد راستينه به پرسش هاي مطرح شده پاسخ داد.