برگزاري آيين تجليل از جانبازان دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60481 تاریخ انتشار: 1400/12/16 20:14:20
آيين تجليل از جانبازان دانشگاه ‌شهرکرد برگزار شد.
روز يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ به همت مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران، همزمان با سالروز ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز، آيين تجليل از جانبازان دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام سعيد صفي مسئول دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد، سرهنگ منوچهر ذوالفقاري رييس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس، علي گودرزي مشاور استاندار و مسئول هماهنگي امور ايثارگران و جمعي از جانبازان دانشگاه و خانواده معظم شهدا و جانبازان دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. دکتر ياسر پيرعلي در اين آيين ضمن تبريک حلول ماه شعبان و ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) وگراميداشت روز جانباز در سخناني گفت: ماه شعبان ماه سرور و ماه محرم ماه مصيبت و عزا براي شيعيان است. سرپرست دانشگاه شهرکرد در ادامه با اشاره به فعاليت‌هاي صورت گرفته در حوزه شاهدو ايثارگر گفت: اطلس جامع خاطرات مصور رزمندگان و جانبازان دانشگاه شهرکرد در هشت سال دفاع مقدس تهيه و تدوين شده است وعلاوه بر اين کتاب خاطرات رزمندگان و ايثارگران نيز تدوين شده است که در روز ۲۴ اسفند امسال همزمان با اختتاميه کنگره ملي ادبيات پايداري در دانشگاه شهرکرد رونمايي خواهد شد. دکتر ياسر پيرعلي افزود :همراهي و فعاليت در حوزه ايثارگران براي من افتخاري بود که از سال 87 تا کنون به مدت 13 سال در دانشگاه نصيب بنده شد. سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به تلاش‌هاي صورت گرفته براي تبديل وضعيت ايثارگران گفت: ما تلاش و پيگيري هاي لازم را انجام داديم تا انشالله اين عزيزان تبديل وضعيت شده و به مجموعه دانشگاه بپيوندند که حتماً براي دانشگاه باعث افتخار مي باشند. دکتر ياسر پيرعلي گفت: اميدوارم بتوانيم ادامه دهنده راه شهدا باشيم و خوشا به سعادت افرادي که شهيد شدند، ما هم مي‌توانيم شهيد زنده باشيم و کار مردم را انجام دهيم، شغل ايجاد کنيم و مدافع آرمان‌هاي انقلاب و اسلام باشيم. سرپرست دانشگاه شهرکرد در ادامه افزود: جهاد تبيين که رهبري مي‌فرمايند، آني و ضروري است که بايد از دانشگاه شروع کنيم. جهاد تبيين در زمان حضرت امام(ره) جهاد مسلحانه بود که افراد آن روز، امروز هم در فضاي فرهنگي نقش‌آفريني مي‌کنند و ما وظيفه داريم که اين را به نسل جوان منتقل کنيم و در همين راستا بعد از دو سال از شيوع بيماري کرونا ما اولين کاروان راهيان نور را به مناطق عملياتي جنوب اعزام نموديم. دکتر ياسر پيرعلي در پايان گفت: امام راحل فرمودند: خون شهداي ما امتداد خون شهداي کربلاست ودفاع مقدس مقطع سرنوشت سازي براي کشور بود که باعث قدرت نمايي کشور شد و بايد به خوبي تبيين شود. حجت الاسلام دکتر سعيد صفي نيز در سخناني ضمن تبريک اعياد شعبانيه به ويژه سالروز ميلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز گفت: آنچه باعث شد که حضرت ابوالفضل العباس(ع) به مقامي برسد که مي فرمايند: شهدا به مقام آن حضرت غبطه مي خورند، اطاعت آن حضرت از ولي امر بوده است. مسئول دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد افزود: آنچه در سيره و سبک زندگي شهدا مشهود است ،اين است که در سخت ترين زمان ها کم نياوردند و سيره خود را حفظ کردند و به مقام شهادت نايل شدند. حجت الاسلام دکتر سعيد صفي با بيان اينکه جامعه اسلامي همانند کشتي است که پيغمبر و اهل بيت (ع) سکان دار آن هستند، گفت: مي بينيم که شهدا که سوار بر اين کشتي بودند به چه جايگاهي رسيدند و کساني که اين کشتي را ترک کردند به کجا رفتند. مسئول دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد افزود: ملازمت با پيغمبر در اين دنيا لازم است و هر کس جلوتر برود يا عقب بيفتد نابود خواهد شد و مي بينيم افرادي که اين ملازمت را داشته اند در مسير سعادتمندي در حرکت هستند. حجت الاسلام دکتر سعيد صفي با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري که مي فرمايند: دفاع مقدس گنجينه اي است که از آن استفاده نکرده ايم، افزود: تکريم و حفظ شان و منزلت خانواده شهدا، جانبازان و ايثارگران وظيفه ذاتي همه مسئولان اين مملکت است و شان اين بزرگان چه در دانشگاه و چه در خارج از دانشگاه بايد حفظ شود. مسئول دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد گفت: اگر آن روز، رزمندگان دفاع مقدس به زمين نمي افتادند ما امروز نمي توانستيم سرپا بايستيم. حجت الاسلام دکتر سعيد صفي با اشاره به اين سخن شهيد حاج قاسم سليماني که مي گفتند شرط شهيد شدن، شهيد بودن است گفت: البته رسيدن به اين جايگاه خيلي سخت است ولي براي هم دعا کنيم که حداقل بتوانيم در آن مسير حرکت کنيم. رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس نيز در اين آيين ضمن تبريک اعياد شعبانيه و گراميداشت ميلاد حضرت عباس(ع) و روز جانباز در سخناني گفت: ايثارگران مجاهدان في سبيل‌الله هستند و زماني که نيت دفاع از ميهن اسلامي را کردند، در راه دفاع از اسلام و قرآن جهاد کردند. منوچهر ذوالفقاري افزود: شهدا و جانبازان مجاهد في سبيل الله هستند، سختي‌هايي که خانواده شهدا و جانبازان متحمل مي‌شوند در لوح الهي ثبت و ضبط مي‌شود و ارزش آن محفوظ است. مشاور استاندار و مسئول هماهنگي امور ايثارگران ضمن تبريک اعياد شعبانيه و خير مقدم خدمت خانواده شهدا، جانبازان و ايثارگران گفت: در بحث جهاد تبيين که مقام معظم رهبري مطرح فرموده اند، وظيفه سنگين و حساسي داريم وبايد در راستاي تبيين فرهنگ شهادت، ايثار و افتخارات دوران دفاع مقدس تلاش حداکثري داشته باشيم و قطعا عمل به اين فريضه ذخيره آخرتمان خواهد شد. علي گودرزي با بيان اينکه دانشگاه وظيفه سنگيني در تبيين فرهنگ شهادت و ايثار دارد افزود: ما براي دفاع از خاک و ناموس جان داده ايم و اين بايد باعث افتخار باشد و بايد به جانباز، ايثارگر، فرزند و خانواده شهيد بودن افتخار کنيم. گفتني است، در پايان اين آيين، تعدادي از جانبازان به بيان دغدغه و مسائل خود پرداختند و با اهدا لوح سپاس و هديه از جانبازان و خانواده شهدا و جانبازان تجليل شد.