اعزام اولين کاروان عتبات عاليات دانشگاهيان استان چهارمحال و بختياري

کد خبر: 60480 تاریخ انتشار: 1400/12/15 14:19:38
اولين کاروان عتبات عاليات دانشگاهيان استان چهارمحال و بختياري از دانشگاه شهرکرد اعزام شدند.
روز يکشنبه 15 اسفند 1400، همزمان با ميلاد با سعادت امام حسين(ع) و روز پاسدار، کاروان عتبات عاليات دانشگاهيان استان چهارمحال و بختياري با حضور حجت الاسلام دکتر سعيد صفي، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد عازم سفر زيارتي کربلاي معلي شدند. حجت الاسلام دکتر سعيد صفي ضمن تبريک ميلاد با سعادت امام حسين(ع) و روز پاسدار گفت: بعد از دوسال وقفه اي که به خاطر شيوع ويروس کرونا در اعزام دانشگاهيان به سفرعتبات عاليات به وجود آمد، امسال اولين کاروان عتبات دانشگاهيان عازم زيارت کربلاي معلي مي شود. مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد، با بيان اينکه ثبت نام عتبات عاليات از 14 تا 20 بهمن سال جاري انجام پذيرفت و با استقبال خوبي نيز مواجه شد، افزود: 700 متقاضي از دانشگاهيان استان چهارمحال و بختياري براي اعزام به عتباات عاليات ثبتن ام کرده بودند که از بين آنها با قرعه کشي افراد اعزامي به سفر عتبات عاليات مشخص شدند که در قالب 6 کاروان، 4 کاروان هوايي و 2 کاروان زميني به تدريج عازم سفر زيارتي خواهند شد. حجت الاسلام دکتر سعيد صفي گفت: ان شاءالله دانشگاهيان از تحولات روحي اين سفر معنوي بهره مند شوند چراکه برکات و آثار چنين سفرهاي دانشجويي کم نظير و بي نظير است و ان شاءالله خداوند متعال به همه ما توفيق دهد خادم زائران اباعبدالله الحسين(ع) باشيم. گفتني است، اولين کاروان اعزامي متشکل از 40 نفر از دانشجويان دختر مجرد و دانشجويان متاهل، با اتوبوس به تهران اعزام و از آنجا از طريق هوايي عازم کربلا خواهند شد.