اعزام کاروان راهيان نور دانشجويان دختر دانشگاه هاي استان چهارمحال و بختياري از دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60479 تاریخ انتشار: 1400/12/15 14:15:38
کاروان راهيان نور دانشجويان دختر دانشگاههاي استان چهارمحال و بختياري از دانشگاه شهرکرد عازم مناطق جنگي جنوب در دوران دفاع مقدس شدند.
روز يکشنبه 15 اسفند 1400، همزمان با ميلاد با سعادت امام حسين(ع) و روز پاسدار، مراسم اعزام کاروان راهيان نور دانشجويان دختر دانشگاه هاي استان چهارمحال و بختياري با حضور دکتر ياسر پيرعلي، سرپرست دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام دکتر سعيد صفي، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد، دکتر عزيزالله مولوي، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، سرهنگ کريمي، مسئول ناحيه بسيج دانشجويي سپاه حضرت قمر بني هاشم(ع) استان ، دکتر محمد علي نظري مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه و جمعي از مسئولان، کارکنان و دانشجويان دانشگاه شهرکرد و دانشگاه هاي استان در جوار قبور مطهر شهداي گمنام دانشگاه شهرکرد برگزار شد. سرپرست دانشگاه شهرکرد ضمن تبريک اعياد شعبانيه و ميلاد با سعادت امام حسين(ع) و روز پاسدار، ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز و گراميداشت ولادت امام سجاد(ع) گفت: خون شهداي هشت سال دفاع مقدس، امتداد خون شهداي کربلاست. دکتر ياسر پيرعلي ضمن تقدير از عوامل اجرايي کاروان راهيان نور اظهار اميدواري کرد که دانشجويان از برنامه هاي فرهنگي تدارک ديده شده در طول اين سفر معنوي، نهايت استفاده را ببرند. گفتني است؛ 190 نفر از دانشجويان دختر دانشگاه هاي استان چهارمحال و بختياري به مدت 4 روز راهي مناطق عملياتي ۸ سال دفاع مقدس در جنوب شدند که از دانشگاه شهرکرد 44 دانشجوي دختر در اين سفر معنوي حضور دارند. کاروان راهيان نور دانشجويان پسر دانشگاه هاي استان نيز 21 تا 24 اسفند سال جاري به مناطق عملياتي جنوب کشور اعزام خواهند شد.