انتصاب سرپرست اداره روابط عمومي دانشگاه

کد خبر: 60474 تاریخ انتشار: 1400/11/23 11:11:55
سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي سرپرست اداره روابط عمومي دانشگاه را منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد،  روز شنبه 23 بهمن 1400، دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي آزاده يارمحمدي را به عنوان "  سرپرست  اداره‌ روابط عمومي دانشگاه " منصوب کرد.

در اين حکم دکتر ياسر پيرعلي خطاب به آزاده يارمحمدي آورده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و توانمندي‌هاي ارزشمند سرکار عالي، به موجب اين حکم به عنوان « سرپرست  اداره‌ روابط عمومي دانشگاه»  منصوب مي‌شويد. انتظار مي‌رود با نگاه تحولي و تلاش پيوسته و توجه به  جايگاه و نقش روابط عمومي ها  در تحقق اهداف و سياست‌هاي سازماني و همچنين اطلاع‌رساني در جهت  تقويت روابط دانشگاه  با مخاطبان،  تشريح فعاليت‌هاي دانشگاه و  همچنين  بررسي و تحليل  اخبار رسانه‌هاي جمعي و انعکاس خدمات نظام مقدس جمهوري اسلامي در عرصه علم و فناوري  اقدامات شايسته صورت پذيرد. ارتباط موثر با صدا و سيماي مرکز استان، خبرگزاري ها، اصحاب رسانه، روابط عمومي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و ساير دستگاه هاي آموزشي و اجرايي، از ديگر انتظارات اين جانب از آن مجموعه مي باشد. توفيق سرکار‌عالي را در خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از خداوند متعال خواستارم.