برگزاري پياده روي همگاني به مناسبت دهه مبارک فجر در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60473 تاریخ انتشار: 1400/11/20 16:17:30
پياده روي همگاني به مناسبت دهه مبارک فجر در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
روزچهارشنبه 20 بهمن 1400، به همت اداره تربيت بدني دانشگاه شهرکرد و با همکاري نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه، معاونت فرهنگي- اجتماعي دانشگاه و بسيج اساتيد، پياده روي همگاني به مناسبت دهه مبارک فجر با هدف پاسداشت چهل و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، ايجاد شور و نشاط و تحرک ميان دانشگاهيان با حضور دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام دکتر سعيد صفي مسئول دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه و جمع زيادي از اساتيد و کارمندان از مسير سردرجديد دانشگاه تا قبور مطهر شهداي گمنام در يک فضاي شاداب و مفرح برگزار شد. دکتر ياسر پيرعلي پس از پايان پياده روي و قبل از قرعه کشي در سخناني ضمن تبريک ايام الله دهه مبارک فجر و حلول ماه رجب، گفت: بيش از اينکه بخواهيم به زيرساخت ها و امکانات دانشگاه شهرکرد افتخار کنيم به اعضاي هيات علمي، کارمندان و دانشجويان دانشگاه افتخار مي کنيم و سرمايه اجتماعي خيلي مهم است و بايد تلاش کنيم اميد را در اين سرمايه هاي اجتماعي ايجاد کنيم و اگر چنين شود دانشگاه مي تواند مسير رشد و تعالي خود را طي مي کند. دکتر ياسر پير علي افزود: بنده در مسير انجام وظايف خود به عنوان سرپرست دانشگاه شهرکرد به سمت تحقق عدالت و اجراي آن حرکت مي کنم تا اينکه عملکرد من و همکارانم به گونه اي نباشد که فضاي نا اميدي در دانشگاه ايجاد کند. سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري که فرمودند: مردم را اميدوار کنيد و اميد را به مردم برگردانيد، گفت: اين رسالت به دانشگاه بر مي گردد که اميد را از دانشگاه به استان منتشر بکنيم. دکتر ياسر پيرعلي گفت: همه در مديريت هاي مختلف که به کار گرفته مي شوند بايد خود را کارگزار حضرت ولي عصر(عج) بدانند و بايد در انجام وظايف و مسئوليت هاي خود با اين نگاه کار کنيم و کار را جدي پيگيري کنيم و به پيش ببريم. حجت الاسلام دکتر سعيد صفي نيز در سخناني قبل از دکتر پيرعلي ضمن تبريک ايام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامي گفت: به فضل پروردگار و به کوري چشم دشمنان، انقلاب اسلامي امسال جشن 43 سالگي خود را مي گيرد و به فضل پروردگار متعال مسير خود را با اقتدار جلو مي برد. مسئول دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد با بيان اينکه اگرچه در اين زمان مشکلاتي هم وجود دارد و نمي توان منکر آن شد، گفت: به فضل پروردگار انقلاب اسلامي با اقتدار تمام، مسير خود را در حوزه انديشه اسلامي طي کرده است و به شکر خدا انقلاب اسلامي دارد مسيري را مي رود که همه انبياء الهي آن مسير مي رفته اند. حجت الاسلام دکتر سعيد صفي افزود: همه انبيا جمع شدند تا بتوانند مسير حق را پايه ريزي کنند و در آن حرکت کنند و به شکر خدا انقلاب اسلامي امروز در حال حرکت در همين مسير است. مسئول دفتر نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شهرکرد با اشاره به اينکه مشکلاتي وجود دارد اما بايد رويش هاي انقلاب اسلامي از جمله پيشتازي ايران در فناوري هسته اي و پپزشکي را هم ديد، ادامه داد: انقلاب اسلامي رودخانه نيست، بلکه رود عظيمي است که خود با برکت وجود خودش و خون هاي پاکي که پاي اين انقلاب ريخته شده است، موانع را بر مي دارد و با سرعت در مسير خود به پيش مي رود. حجت الاسلام دکتر صفي با بيان اينکه مقام معظم رهبري امروز جهاد تبيين را بيان مي کنند، گفت: تعريف صحيح جهاد اين است که هر کس در هر موقعيتي براي برداشتن موانع حاکميت الهي، تلاش حداکثري داشته باشد و ما نيز با قلم، رفتار و کردار خود مي توانيم مجاهدت کنيم و انقلاب را به پيش ببريم. در پايان پياده روي و طي مراسمي به قيد قرعه به 20 نفر از شرکت کنندگان جوايزي اهدا شد. گفتني است، شرکت کنندگان در ادامه اين مراسم با حضور بر سر قبور مطهر ۵ شهيد گمنام دانشگاه شهرکرد همراه با غبار روبي و عطر افشاني، ضمن تجديد ميثاق با آرمان هاي رفيع امام خميني(ره)، شهدا، مقام معظم رهبري و پاسداشت ارزش هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي با نثار فاتحه براي روح بزرگ اين شهيدان آرزوي علو درجات نمودند.