کد خبر: 60471 تاریخ انتشار: 1400/11/18 09:31:55
قبور مطهر شهداي گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر غبار روبي و عطر افشاني شد.
 روز سه شنبه 12  بهمن 1400،  مراسم غبارروبي و عطر افشاني قبور مطهر شهداي گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر با حضوردکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعيد صفي مسئول دفترنهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه، دکتر عباس کارگر معاون اداري، مالي و مديريت منابع دانشگاه و جمعي از اساتيد و کارمندان دانشگاه، پس از اقامه‌ي نماز ظهر و عصر برگزار شد.

شرکت کنندگان با حضور بر سر قبور مطهر ۵ شهيد گمنام دانشگاه شهرکرد  همراه با غبار روبي و عطر افشاني،  ضمن تجديد ميثاق با آرمان هاي رفيع امام خميني(ره)، شهدا، مقام معظم رهبري و پاسداشت ارزش هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي با نثار فاتحه براي روح بزرگ اين شهيدان آرزوي علو درجات نمودند.