انتصاب مسئول کانون بازنشستگان دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60460 تاریخ انتشار: 1400/11/04 08:54:09
سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي مسئول کانون بازنشستگان دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.
روزيک شنبه 3 بهمن 1400، دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي محمدحسن شريفي را به عنوان "  مسئول کانون بازنشستگان دانشگاه " منصوب کرد.

در اين حکم دکتر ياسر پيرعلي خطاب به محمد حسن شريفي آورده است:

انتظار مي‌رود با عنايت به ضرورت به کارگيري تجربيات بازنشستگان در تصميمات و اقدامات مديريتي دانشگاه از يک طرف و همچنين تکريم منزلت و ارتقاء سطح کيفي زندگي و ارتقاء روحيه تعلق خاطر اين عزيزان به دانشگاه از سوي ديگر، در خصوص برنامه ريزي براي مشارکت در فعاليتهاي فرهنگي و اجتماعي  بازنشستگان به عنوان نيروهاي تلاشگر و سازنده ديروز دانشگاه و اميد بخشي به نيروهاي شاغل، برنامه ريزي در زمينه برقراري و تقويت ارتباط فعال و مستمر بين شاغلين و بازنشستگان دانشگاه و ارائه پيشنهادها و تدارک  امکانات رفاهي  پيشکسوتان،  با هماهنگي اداره رفاهي دانشگاه،  اقدامات اثر بخشي صورت پذيرد. رجاء واثق دارم با توکل به خداوند و پيروي از آموزه‌هاي اسلامي در خصوص جايگاه افراد با تجربه و پيشکسوت،  شاهد دستاوردهاي  روزافزون باشيم. توفيق حضرتعالي را در پيشبرد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و تحقق منويات رهبر حکيم انقلاب اسلامي، حضرت آيت الله خامنه‌اي (مدظله العالي)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.