انتصاب مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران

کد خبر: 60459 تاریخ انتشار: 1400/11/04 08:52:49
سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران را منصوب کرد.
روزيک شنبه 3 بهمن 1400، دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي عليرضا حيدري را به عنوان "  مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران " منصوب کرد.

در اين حکم دکتر ياسر پيرعلي خطاب به عليرضا حيدري آورده است:

انتظار مي رود با  سابقة مجاهدت و ايثارگري جنابعالي، در کنار همفکري  با  جامعه ي ايثارگري شاغل در دانشگاه  و اداره ي امور دانشجويان شاهد و ايثارگر و نهاد ها و ارگان هاي مرتبط با فرهنگ ايثار و شهادت در استان، در راستاي حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در بين جامعه ي دانشگاهي از طريق ايجاد فضاي توام با ارزش­هاي والاي شهيدان و ايثارگران در دانشگاه و  تکريم شايسته از خانواده معظم شهدا و ايثارگران دانشگاه و  ارائه برنامه­ هاي خلاقانه و  قابل اجرا و اجراي برنامه­ هاي  پيوست حکم موفق باشيد. رجاء واثق دارم با پيروي از آموزه‌هاي اسلامي، مباني علمي و  راهبردهاي دولت مردمي در موارد مذکور  نقشي مؤثر ايفا کنيد. توفيق روزافزون جناب‌عالي را در پيشبرد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و منويات رهبر حکيم انقلاب اسلامي، حضرت آيت الله خامنه‌اي (مدظله العالي)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.