انتصاب سرپرست معاونت فرهنگي- اجتماعي دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60457 تاریخ انتشار: 1400/10/27 12:58:06
سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي سرپرست معاونت فرهنگي- اجتماعي دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد،  روز يک شنبه 26دي 1400، دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي دکتر  عزيز الله مولوي  عضو هيات علمي دانشکده هنر و علوم انساني فارسان را به عنوان «سرپرست معاونت فرهنگي- اجتماعي » دانشگاه شهرکرد منصوب کرد.

در اين حکم دکتر ياسر پيرعلي خطاب به دکتر عزيز الله مولوي آورده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب  ارزشمند جنابعالي، به موجب اين حکم به  سمت «سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه شهرکرد » منصوب مي‌شويد.انتظار مي‌رود با الهام گيري از آموزه هاي قرآني و  تکيه برميراث غني فرهنگ ايراني- اسلامي و تحليل دستاوردهاي گذشته و با هماهنگي و هم افزائي با نهادهاي فرهنگي داخل و خارج از دانشگاه به ويژه دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري (حفظه الله ) با رويکرد تحولي در چهارچوب خردورزي ، غيرت  ديني،   مديريت  انقلابي و جهادي به منظور زمينه‌سازي براي تحقق «تمدن نوين اسلامي» و برنامه هاي فرهنگي  دولت سيزدهم؛ اقدامات مؤثر و ماندگاري  صورت پذيرد.اميد است با توجه به اسناد بالادستي در مسير تحقق اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي به ويژه عملياتي‌سازي راهبردهاي طرح شده در «سند دانشگاه اسلامي» و «بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي» و همچنين بستر سازي و حرکت به سمت دانشگاههاي نسل جديد در حوزه علم و فناوري وهمچنين اميدبخشي به دانشجويان،  نهادينه سازي فرهنگ حياء،  عفاف و حجاب،  ترويج اخلاق و  سبک زندگي اسلامي ايراني و اجراي برنامه هاي فرهنگي  ارائه شده ي  اينجانب به وزارت علوم ، تحقيقات  و فناوري، موفق و سربلند باشيد.توفيق روزافزون جنابعالي را در پيشبرد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و منويات رهبر حکيم انقلاب اسلامي، حضرت آيت الله خامنه‌اي (مدظله العالي)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

گفتني است، دکتر ياسر پيرعلي طي نامه جداگانه اي از  خدمات صادقانه و بي‌شائبه دکتر کرامت الله سعيدي در زمان تصدي« معاونت فرهنگي- اجتماعي » دانشگاه  تقدير و تشکر کرد.