انتصاب سرپرست امور اداري دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60456 تاریخ انتشار: 1400/10/27 10:44:02
سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي سرپرست امور اداري دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد،  روز يک شنبه 26دي 1400، دکتر ياسر پيرعلي سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمي دکتر  عبدالرزاق دانش  عضو هيات علمي دانشکده کشاورزي را به عنوان «سرپرست امور اداري » دانشگاه شهرکرد منصوب کرد.

در اين حکم دکتر ياسر پيرعلي خطاب به دکتر عبدالرزاق دانش آورده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و توانمندي‌هاي ارزشمند جناب‌عالي، به موجب اين حکم به عنوان «سرپرست  امور اداري دانشگاه»   منصوب مي‌شويد. انتظار مي‌رود با اعمال سياست‌هاي مؤثر در عدالت محوري، شفافيت فرايندهاي اداري، افزايش بهره‌وري منابع انساني، تقويت نظم و انضباط اداري، توجه به اصل شايسته گزيني و انگيزش کارکنان و مشاوره با همکاران، همچنين آموزش هاي اثر بخش قبل و حين خدمت، تقويت امکانات و حمايتهاي رفاهي کارکنان و رعايت اخلاق حرفه اي، ارتقاء سيستمهاي سخت افزاري و نرم افزاري  به منظور تکريم ارباب رجوع مبتني براسناد بالادستي و تحقق راهبردهاي طرح شده در «بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي» و عطف توجه به برنامه ارائه شده اينجانب به حوزه وزارتي،  شاهد تعالي همه جانبه دانشگاه باشيم. رجاء واثق دارم با پيروي از آموزه‌هاي اسلامي، مباني علمي و  راهبردهاي دولت مردمي در موارد مذکور  نقشي مؤثر ايفا کنيد. توفيق روزافزون جناب‌عالي را در پيشبرد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و منويات رهبر حکيم انقلاب اسلامي، حضرت آيت الله خامنه‌اي (مدظله العالي)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

گفتني است، دکتر ياسر پيرعلي طي نامه جداگانه اي از  خدمات صادقانه و بي‌شائبه دکتر محسن بت شکنان در زمان تصدي« مديريت امور اداري » دانشگاه  تقدير و تشکر کرد.