انتصاب سرپرست دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 60445 تاریخ انتشار: 1400/09/13
وزير علوم، تحقيقات و فناوري در حکمي دکتر ياسر پيرعلي را به سمت سرپرست دانشگاه شهرکرد منصوب کرد.

روز شنبه 13 آذر 1400 وزير علوم تحقيقات و فناوري با صدور حکمي، دکتر  ياسر پيرعلي را به عنوان سرپرست «دانشگاه شهرکرد» منصوب کرد.

دکتر محمد علي زلفي‌گل در اين حکم خطاب به دکتر ياسر پيرعلي آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالي، به موجب اين حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه شهرکرد» منصوب مي‌شويد. انتظار مي‌رود با پيروي از آموزه‌‌هاي اسلامي، مباني علمي، روحيۀ انقلابي، راهبردهاي اساسي دولت مردمي و برنامه‌هاي ارائه شده به مجلس شوراي اسلامي و جلب همکاري استادان، مديران، ياوران‌علمي (کارکنان) و دانشجويان تمامي امکانات مادي و معنوي دانشگاه از جمله ظرفيت عظيم خيرين و واقفين را جهت تحقق سياست‌ها و برنامه‌هاي اسناد بالادستي، مرجعيت و ديپلماسي‌علمي، توسعه همه جانبه‌علم و فناوري، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت افزايي، کارآفريني، فرهنگ‌سازي کار تيمي و گروهي و در نهايت اجراي تمامي محورهاي سند «دانشگاه اسلامي» بکار گيريد. توفيق روزافزون جنابعالي را در پيش‌برد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و منويات رهبر حکيم انقلاب اسلامي، حضرت آيت الله خامنه‌اي (مدظله العالي)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزير علوم، تحقيقات و فناوري همچنين در نامه‌‌اي جداگانه از خدمات و تلاش‌هاي دکتر سعيد کريمي رئيس پيشين دانشگاه شهرکرد قدرداني کرد.

دکتر  ياسر پيرعلي، استاد تمام  رشته پاتوبيولوژي دانشکده دامپزشکي دانشگاه شهرکرد  و دانش آموخته دانشگاه تهران است. رياست بنياد نخبگان استان چهار محال و بختياري، مديرکل دانشجويي، رياست پژوهشکده بيماري‌هاي مشترک انسان و دام دانشگاه شهرکرد ، معاون مديرکل فرهنگي،  مشاور انجمن‌هاي علمي دانشجويي و رياست اداره امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه شهرکرد از مهمترين سوابق اجراي ايشان است.

دريافت لوح زرين سپاس از رياست محترم جمهوري، استاد بسيجي نمونه کشوري، استاد نمونه دانشگاه، پژ‍وهشگر برتر استان، نفر اول آزمون ورودي و آزمون جامع دوره دکتري تخصصي دانشگاه تهران، دريافت لوح تقدير جوان نمونه استان، ثبت اختراع : طراحي و ساخت دستگاه تکثير و پرورش مصنوعي کنه، ثبت اختراع: فراوري و معرفي سه جدايه قارچ انتوموپاتوژن جهت کنترل بيولوژيک کنه ها، ثبت اختراع: فرآوري توليد اسانس هاي روغني اسطوخدوس، آويشن شيرازي و شمعداني به عنوان عوامل بالقوه کنترل کننده کنه ها، ثبت اختراع: تهيه و فراوري داروي گياهي ضد انگل (جرب) بر پايه روغن گياه سدر، ثبت اختراع: معرفي اسانس هاي گياهي مرزه کوهي و سياه دانه به عنوان داروي کنترل کننده ليشمانيوز از مهمترين افتخارات دکتر ياسر پيرعلي مي باشد.