برگزاري دوره آموزش مقدماتي بسيجيان ادارات استان چهارمحال وبختياري در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 50453 تاریخ انتشار: 1400/09/02 20:33:56
دوره آموزش مقدماتي بسيجيان ادارات استان چهارمحال وبختياري در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
دوره آموزش مقدماتي بسيجيان ادارات استان چهارمحال وبختياري ويژه اعضاي عادي پايگاه هاي بسيج ادارات کل استان، با هدف انجام آموزش مستمر بسيجيان با همکاري پايگاه بسيج کارکنان دانشگاه شهرکرد، حوزه مقاومت بسيج ادارات کل استان و سازمان بسيج کارمندان سپاه حضرت قمر بني هاشم(ع) استان به مدت 2 روز در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. بيش از يکصد و 40 نفر از بسيجيان در اين دوره آموزشي شرکت داشتندکه با مباحث سبک زندگي اسلامي،جريان شناسي نفوذ، اسلحه شناسي، حفاظت اطلاعات و کمک هاي اوليه آشنا شدند. مدت اين دوره 96 ساعت بود که به صورت حضوري و غيرحضوري برگزار شد. لازم به ذکر است در پايان اين جلسه از چهار نفر از بسيجيان نمونه و فعال با اهداي تقديرنامه تجليل گرديد.