ميزباني دانشگاه شهرکرد از برگزاري آئين تجليل و تکريم سراسري پيشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت در استان چهارمحال و بختياري

کد خبر: 50422 تاریخ انتشار: 1400/07/04
روز سه شنبه 30 شهريور 1400، آيين تجليل و تکريم پيشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت همزمان با سراسر کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
روز سه شنبه 30 شهريور 1400، آيين تجليل و تکريم پيشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت همزمان با سراسر کشور در شهرکرد برگزار شد.

در اين آيين که با حضور نماينده ولي فقيه در استان، فرماندهان ارشد نظامي و انتظامي، معاون سياسي و امنيتي استاندار و جمعي ديگر از مسئولان استاني برگزار شد، از ۳۰۰ پيشکسوت دوران دفاع مقدس اقشار مختلف و خانواده‌هاي معظم شهدا و ايثارگران تجليل شد.

اين آيين همزمان با سراسر کشور به صورت ويدئوکنفرانس و با سخنراني آيت‌الله «سيدابراهيم رئيسي» رئيس‌ جمهور برگزار شد.