پيام تسليت رهبر انقلاب در پي درگذشت آيت‌الله حسن‌زاده آملي

کد خبر: 50420 تاریخ انتشار: 1400/07/04 08:42:07
رهبر معظم انقلاب اسلامي در پيامي درگذشت عالم ربّاني و سالک توحيدي آيت‌الله آقاي حسن‌زاده آملي را تسليت گفتند.
به گزارش روز يکشنبه ايرنا از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، متن پيام حضرت آيت الله خامنه‌اي به اين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

با تأسف خبر درگذشت عالم ربّاني و سالک توحيدي، آيةالله آقاي حسن‌زاده‌ آملي رحمةالله‌عليه را دريافت کردم. اين روحاني دانشمند و ذوفنون از جمله‌ چهره‌هاي نادر و فاخري بود که نمونه‌هاي معدودي از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنايان را مي‌نوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهره‌مند مي‌سازد. نوشته‌ها و منشأت اين بزرگوار منبع پر فيضي براي دوستداران معارف و لطائف بوده و خواهد بود ان‌شاءالله. اينجانب به همه‌ي دوستان و شاگردان و ارادتمندان ايشان بويژه به مردم مؤمن و انقلابي آمل و جوانان مشتاقي که مجذوب مواضع انقلابي و خلقيات والاي انساني آن مرحوم بودند تسليت عرض مي‌کنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ايشان را از خداوند متعال مسألت مي‌نمايم.

سيّدعلي خامنه‌اي