برگزاري مسابقه کتابخواني به مناسبت گراميداشت هفته حجاب و عفاف در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 50404 تاریخ انتشار: 1400/04/28 09:51:30
مسابقه کتابخواني به مناسبت هفته حجاب و عفاف در دانشگاه شهرکرد برگزار مي گردد.
به مناسبت گراميداشت هفته حجاب و عفاف به اطلاع مي رساندپايگاه بسيج كاركنان با همكاري معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، دو مسابقه فرهنگي برگزار مي كند كه از همه خواهران شاغل در دانشگاه دعوت مي شود در اين مسابقات شركت فرمايند. 1 - مسابقه كتابخواني از كتاب عفاف و حجاب در سبك زندگي ايراني - اسلامي؛ متن اين كتاب در سايت پايگاه بسيج بارگذاري شده است و سئوالات آن روز سه شنبه 29 تير ماه رأس ساعت 8 و 15 دقيقه صبح در كنار مزار شهداي گمنام در دانشگاه، بين شركت كنندگان توزيع و مسابقه به صورت حضوري برگزار مي گردد و به چهار نفر از برگزيدگان اين مسابقه جوائزي اهداء خواهد شد: 2 - مسابقه فرهنگي ارائه ايده هاي برتر و خلاقانه در زمينه ترويج فرهنگ حجاب و عفاف (در سطح ملي، استاني و دانشگاهي) همكاران براي شركت در اين مسابقه مي توانند ايده هاي برتر خود را حداكثر تا تاريخ 31 تيرماه، از طريق اتوماسيون اداري براي خانم ميرفروغي (كارشناس مركز مشاوره) ارسال كنند. به چهار نفر از برگزيدگان اين مسابقه نيز جوائزي ارزنده اهداء خواهد شد. ضمناً براي همه شركت كنندگان در مسابقات، ثبت فعاليت در سامانه فعاليت هاي بسيج خواهد شد.