برگزاري ويژه برنامه‌هاي هفته حجاب و عفاف در دانشگاه

کد خبر: 50398 تاریخ انتشار: 1400/04/20
به مناسبت هفته حجاب و عفاف، برنامه‌هاي ويژه‌اي در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد.
حجاب مايه‌ي تشخص و آزادي زن است؛ برخلاف تبليغات ابلهانه و ظاهربينانه‌ي ماديگرايان، مايه‌ي اسارت زن نيست. حجاب وقار است، متانت است، ارزشگذاري زن است، سنگين شدن كفه‌ي آبرو و احترام اوست؛
مقام معظم رهبري         ۱۳۹۱/۰۲/۲۳

خواهران محترم شاغل در دانشگاه

سلام عليكم

احتراماً با عرض تسليت سالروز شهادت جواد الائمه الطاهرين و گرامي‌داشت هفته حجاب و عفاف به اطلاع مي‌رساند به مناسبت هفته حجاب و عفاف، برنامه‌هاي ويژه‌اي به شرح ذيل برگزار مي‌گردد و از همه خواهران شاغل در دانشگاه دعوت مي‌شود در اين برنامه‌ها شركت فرمايند:

- همزمان با برگزاري مراسم هفتگي زيارت عاشورا در كنار مزار شهداي گمنام در دانشگاه، مراسمي با حضور خواهران همكار و با حضور يكي از فعالين و مبلغين خواهر بعد از مراسم زيارت عاشورا در همان مكان برگزار مي‌گردد.

- دو مسابقه فرهنگي (مسابقه كتابخواني با ارائه پاسخ حضوري و مسابقه ارائه ايده‌هاي برتر در حوزه حجاب و عفاف) در اين هفته برگزار مي‌گردد كه جزئيات و چگونگي اجراي آن در برنامه‌اي كه بعد از زيارت عاشورا برگزار مي گردد، اعلام مي‌گردد.