ويژه برنامه گراميداشت سالروز ازدواج حضرت فاطمه(س) و حضرت علي(ع)

کد خبر: 50397 تاریخ انتشار: 1400/04/21
بر گزاري ويژه برنامه سالروز ازدواج حضرت فاطمه(س) و حضرت علي(ع) و بزرگداشت هفته حجاب و عفاف در دانشگاه شهرکرد
مظهر احسان و جود خالق يکتا عليست نور بخش ماه و خورشيد جهان آرا عليست                                                                                                                             در ميان کل مردان ز ابتدا تا انتها در مقام همسري، زيبنده ي زهرا عليست...

به مناسبت سالروز ازدواج آسماني حضرت علي عليه السلام و حضرت فاطمه سلام الله عليه و همچنين گراميداشت هفته حجاب و عفاف همزمان با برگزاري مراسم هفتگي زيارت عاشورا در كنار گلزار شهداي گمنام در دانشگاه، مراسمي با حضور خواهران همكار و با حضور يكي از فعالين و مبلغين خواهر بعد از مراسم زيارت عاشورا برگزار گرديد. علاوه بر اين دو مسابقه فرهنگي ( مسابقه كتابخواني با ارائه پاسخ حضوري و مسابقه ارائه ايده هاي برتر در حوزه حجاب و عفاف) در اين هفته برگزار مي گردد .