مسابقه كتاب‌خواني - بسيج - جشنواره بهار بندگي

کد خبر: 50375 تاریخ انتشار: 1400/02/27
به همت پايگاه بسيج و با همكاري نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دو مسابقه‌ به مناسبت عيد سعيد فطر برگزار خواهد شد.

قابل توجه همكاران محترم عضو هيأت علمي و غير هيأت علمي

سلام عليكم

احتراماً ضمن تبريك عيد سعيد فطر و آرزوي قبولي عبادات در ماه مبارك رمضان، به اطلاع مي‌رساند پايگاه بسيج كاركنان و كانون بسيج اساتيد با همكاري نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه به مناسبت عيد سعيد فطر دو مسابقه كتاب‌خواني به شرح ذيل برگزار مي‌كند:

1) مسابقه ويژه اعضاي محترم غير هيأت علمي

همكاران محترم براي شركت در مسابقه ويژه كاركنان ابتدا به سايت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به آدرس sku.nahad.ir و يا از طريق لينك اين نهاد روي سايت دانشگاه و در قسمت جشنواره بهار بندگي، به آدرس 730/channel/ir.ecnahad مراجعه كرده و ثبت نام نمايند و بعد در پنل كاربري خود گزينه: جشنواره بهار بندگي ويژه كارمندان، خود كارمند را انتخاب كرده و در قسمت جشنواره بهار بندگي، در بخش كتاب‌خواني، متن كتاب مسابقه را مطالعه و در تاريخي كه آزمون برگزار مي شود در آن شركت كنند و سپس اسكن يا عكس گواهي نامه مربوطه را به كارتابل بسيج كاركنان دانشگاه ارسال كنند.

لازم به ذكر است جوايزي به صورت مجزا از جشنواره بهار بندگي و به پنج نفر ازكساني كه بالاترين نمره را در مسابقه كسب كنند، اهدا خواهد شد.

2-مسابقه ويژه اعضاي هيأت علمي دانشگاه (شركت در دوره مجازي)

اساتيد محترم براي شركت در اين مسابقه ابتدا از طريق مراجعه به سايت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به آدرس sku.nahad.ir (و يا از طريق لينك اين نهاد بر روي سايت دانشگاه) سپس كليك بر روي لينك سامانه آموزش مجازي و يا در قسمت جشنواره بهار بندگي به آدرس 730/channel/ir.ecnahad مراجعه كرده و ثبت نام نمايد و بعد در پنل كاربري خود گزينه: جشنواره بهار بندگي ويژه اساتيد، در بخش كتاب‌خواني، متن كتاب مسابقه را مطالعه و در تاريخي كه آزمون برگزار مي‌شود در آن شركت كنند و اسكن يا عكس گواهي‌نامه مربوطه را به كارتابل كانون بسيج اساتيد دانشگاه ارسال كنند.

ضمناً به 3 نفر از كساني كه بالاترين نمره را در مسابقه كسب كنند، جوايزي از طرف كانون بسيج اساتيد اهدا مي‌شود.

كانون بسيج اساتيد پايگاه بسيج كاركنان دانشگاه