جشنواره بزرگ رمضاني بهار بندگي به پويش ملي در بهشت پيوست

کد خبر: 40374 تاریخ انتشار: 1400/02/06
جشنواره بزرگ رمضاني #بهار بندگي به پويش ملي #در بهشت پيوست در رمضان 1400 برگزار خواهد شد.

دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري با همکاري معاونت‌هاي فرهنگي دانشگاه‌هاي استان چهارمحال و بختياري، جشنواره رمضاني #بهار_بندگي را ذيل پويش ملي #در_بهشت در قالب‌هاي متنوع و با مشارکت همه جامعه دانشگاهيان استان برگزار مي‌کنند.
ecnahad.ir/channel/730
 instagram.com/bahar_bandegi

اين جشنواره در ۶ سطح اساتيد، کارمندان، همسران اساتيد و کارمندان، فرزندان اساتيد و کارمندان، دانشجويان مجرد و دانشجويان متاهل برگزار مي‌گردد.
براي هر سطح از جامعه هدف، تقريباً سه بخش مشارکت و رقابت تعريف شده است که مجموع اين بخش‌هاي را به صورت تجميعي مي‌توان در بخش‌هاي زير خلاصه کرد:
1) بخش دروس مجازي بسيار متنوع و مختلف از سايت آموزش‌هاي مجازي دانشگاهيان متناسب با جامعه هدف
2) بخش مسابقات کتابخواني مختلف و متناسب با جامعه هدف
3) بخش برنامه‌هاي زنده کاربردي متناسب با نياز جامعه هدف و آزمون نهايي از محتواي برنامه‌هاي زنده
4) بخش مسابقه نقاشي
5) بخش برنامه‌هاي زنده قصه‌هاي قرآني مخصوص فرزندان اساتيد و کارمندان

در اين جشنواره علاوه بر اينکه جامعه هدف هر دانشگاه در بخش خود به رقابت مي‌پردازند، در صورتي که اساتيد يا کارمندان و همسر و فرزندان آن‌ها و يا دانشجويان متاهل داراي حد نصاب امتياز لازم گردند به مرحله رقابت براي خانواده برتر هر دانشگاه و خانواده برتر دانشگاهي استان راه مي‌بابند.

در اين جشنواره به بيش از ۲۰۰ نفر برتر به ارزش ۷۰۰ ميليون ريال جوايزي اهدا مي‌گردد که با مشارکت همه دانشگاه‌هاي استان و دفتر نهاد استان اين هزينه‌ها تأمين شده است.