برگزاري ويژه برنامه گراميداشت ميلاد حضرت فاطمه(س) و بزرگداشت روز زن در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 20367 تاریخ انتشار: 1399/11/16 10:23:00
ويژه برنامه گراميداشت ميلاد حضرت فاطمه(س) و بزرگداشت روز زن در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 14 بهمن 1399ويژه برنامه گراميداشت ميلاد حضرت فاطمه(س) و بزرگداشت روز زن با عنوان "بانوان انقلابي، رهروان فاطمي" در جوار قبور مطهر شهداي گمنام دانشگاه با سخنراني دکتر الهام شريفي مدرس حوزه و دانشگاه، ويژه بانوان کارمند دانشگاه شهرکرد برگزار شد. دکتر شريفي در سخناني به تبيين ابعاد وجودي و شخصيتي حضرت فاطمه (س) پرداخت و ايشان را يک الگو و نمونه کامل براي زنان عالم دانست و گفت: حضرت فاطمه نمونه کامل يک انسان ولايت پذير و يک جهادگر به معناي واقعي بود که در زندگي سختي هاي زيادي را متحمل شدند و استقامت کرد و در عين حال که بانوي اهل استقامت است، بسيار عالم، خطيب و عارف بودند. برگزاري مسابقه، خاطره گويي و قرعه کشي از ديگر بخش هاي اين ويژه برنامه بود.