برگزاري مراسم گراميداشت چهلمين سالگرد تشکيل بسيج مستضعفين در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 20314 تاریخ انتشار: 1398/09/16 09:05:08
مراسم گراميداشت چهلمين سالگرد تشکيل بسيج مستضعفين در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد، روز سه‌شنبه ۵ آذر ۱۳۹۸، مراسم گراميداشت چهلمين سالگرد تشکيل بسيج مستضعفين با حضور دکتر سعيد کريمي رييس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعيد صفي مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد، علي اسماعيلي معاون سياسي سپاه قمر بني‌هاشم (ع) استان چهارمحال و بختياري، جمعي از هيات رييسه و دانشگاهيان در دانشگاه برگزار شد.

علي اسماعيلي در اين مراسم ضمن گراميداشت روز تشکيل بسيج مستضعفين به فرمان امام خميني (ره) گفت: جلوه همه خوبي‌هاي بشريت در تفکر بسيجي است که از اسلام سرلوحه گرفته است و فرهنگ و تفکر بسيج جداي از اسلام نيست.

معاون سياسي سپاه قمر بني‌هاشم (ع) در ادامه دين‌مداري، محوريت ولايت مداري، تلاش و جهاد همه‌جانبه گسترده، تفکر جهادي، فراجناحي و فرا سازماني را از شاخص‌هاي بسيج عنوان کرد.علي اسماعيلي راز بالندگي بسيج را پيروي از ولايت‌فقيه دانست و گفت: تا زماني که انقلاب اسلامي هست بسيج نيز وجود دارد و در تمام صحنه‌ها از اين نظام تا پاي جان دفاع خواهد کرد.

معاون سياسي سپاه قمر بني‌هاشم (ع) در پايان ضمن بررسي مسائل سياسي روز به سؤالات حاضرين در اين زمينه پاسخ داد.