رئيس سازمان بسيج مستضعفين:

بسيج به دنبال طراحي و اجراي برنامه‌هاي نوين در راستاي اقتضائات انقلاب است

کد خبر: 20310 تاریخ انتشار: 1398/09/01 22:38:44
سردار غلامرضا سليماني با بيان اين‌که بسيج با حضور جوانان انقلابي نقش و رسالت سنگيني در جامعه دارد، گفت: بسيج با استفاده از تجربه گرانسنگ خود در طول ۴۰ سال گذشته و منظومه فکري امام راحل و رهبر انقلاب به دنبال اجراي برنامه‌هاي نوين در راستاي اقتضائات انقلاب اسلامي است.

سردار سرتيپ غلامرضا سليماني صبح امروز در ديدار با آيت‌الله سيد محمد سعيدي، نماينده ولي‌فقيه در استان قم و توليت حرم مطهر بانوي کرامت که در سالن محراب حرم مطهر کريمه اهل‌بيت(س) برگزار شد، طي سخناني عنوان کرد: امروز بسيج با حضور جوانان انقلابي نقش و رسالت سنگيني در جامعه دارد.

وي افزود: اميدواريم با استفاده از تجربه گرانسنگ بسيج در طول ۴۰ سال بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و همچنين منظومه فکري امام راحل و رهبر معظم انقلاب بتوانيم نوگرايي‌هايي را با توجه به اقتضائات و ضرورت‌هاي جمهوري اسلامي ايران داشته باشيم.

به گزارش پايگاه خبري آستان حضرت معصومه سلام‌الله عليها، رئيس سازمان بسيج مستضعفين سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ادامه داد: بسيج در تلاش است به نحو احسن در خدمت اسلام و انقلاب بوده و بتواند در گام دوم انقلاب با سرعت مناسب، اقدامات مؤثري را در سطح کشور و در سطح بين المللي انجام دهد.