در دانشگاه شهرکرد برگزار شد

برگزاري دوره توانمندسازي فرماندهان پايگاه‌هاي بسيج ادارات کل استان چهارمحال و بختياري

کد خبر: 20306 تاریخ انتشار: 1398/04/17
دوره توانمند سازي فرماندهان پايگاه‌هاي بسيج ادارات کل استان چهارمحال و بختياري در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد، روز يکشنبه ۱۶تيرماه ۱۳۹۸، دوره توانمند سازي فرماندهان پايگاه‌هاي بسيج ادارات کل استان چهارمحال و بختياري در دانشگاه شهرکرد باهدف توانمندسازي فرماندهان در راستاي اعتلاي بسيج و طرح تحولي بسيج جهت توانمندسازي در حوزه مديريتي، فرماندهي، عقيدتي و سياسي با حضور فرماندهان حوزه‌ها و پايگاه‌هاي مقاومت بسيج ادارات استان چهارمحال و بختياري در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

حجت الاسلام باقر مختاري سرپرست معاونت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد ضمن تبريک دهه کرامت و ميلاد امام رضا (ع) از صفات اصلي بسيجي را تواضع و فروتني، حسن خلق، غيرت ديني، اخلاص وسر لوحه قرار دادن تقوي الهي در همه امور زندگي و در محيط کار عنوان کرد و گفت: نگهباني از انقلاب، دستاوردهاي نظام مقدس اسلامي در راستاي گسترش تفکر بسيجي از مهم‌ترين وظيفه يک بسيجي است.

محتواي اين دوره شامل امر به معروف و نهي از منکر، سند انتظار و طرح شهيد حججي، نظام تربيتي صالحين، اردوي جهادي و ميز خدمت بود.

در پايان اين دوره به سوالات حاضرين در مورد مباحث مطرح شده، پاسخ داده شد.