با حضور

برگزاري کارگاه آموزشي "نقش فضاي مجازي در بازار ارز و جنبه هاي حقوقي آن"در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 20299 تاریخ انتشار: 1398/02/07 16:08:49
کارگاه آموزشي "نقش فضاي مجازي در بازار ارز و جنبه هاي حقوقي آن" در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
   به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد، پيش از ظهر روز شنبه۷ ارديبهشت ۱۳۹۸، کارگاه آموزشي "نقش فضاي مجازي در بازار ارز و جنبه هاي حقوقي آن" در دانشگاه شهرکرد به همت معاونت پژوهشي و فنآوري  و کميته پدافند غير عامل دانشگاه شهرکرد و با همکاري پايگاه بسيج کارکنان و اساتيد،  با حضور اساتيد و کارکنان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

سيد محمد موسوي معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادستان استان چهار محال و بختياري در اين کار گاه گفت: چيزهايي که ورود آن به کشور يا معامله آن از طرف دولت ممنوع شده و  نگهداري، توزيع و حمل کالاي فاقد مجوز قانوني در داخل کشور ، فعل و انفعالات و تحرکات مخفيانه و غيرقانوني که به صورت سازماندهي شده و به دور از ديد نهادهاي مجري قانون انجام مي‌شود قاچاق محسوب مي شود.

معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادستان استان چهار محال و بختياري در ادامه گفت: در ۴۰ سال گذشته جمهوري اسلامي ايران علاوه بر منابع خدادادي، در حوزه هاي علمي، فرهنگي و...، ازنيروي انساني ماهر برخوردار است با اين حال براي استفاده بهتر جهت پيشبرد اهداف نظام جمهوري اسلامي بايد از لحاظ ساختاري اصلاحاتي انجام شود.  گفتني است در ادامه اين کارگاه معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادستان استان چهار محال و بختياري به تشريح قوانين مرتبط با فضاي مجازي پرداخت و به سوالات اساتيد و کارکنان پاسخ گفت