برگزاري اردوي زيارتي فرهنگي مشهد مقدس

کد خبر: 190590 تاریخ انتشار: 1403/05/08
قابل توجه همکاران محترم شاغل در دانشگاه (عضو غير هيأت علمي) سلام عليكم احتراماً، به استحضار مي رساند كه پايگاه بسيج كاركنان و هيأت عاشورائيان دانشگاه با همكاري و مساعدت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و معاونت فرهنگي و اجتماعي، اردوي زيارتي و فرهنگي مشهد مقدس را به همراه برنامه‌هاي متنوع فرهنگي براي كاركنان محترم دانشگاه و خانواده آنها برگزار مي‌كند لذا از همكاران محترم كه علاقه‌مند به شركت در اين برنامه مي‌باشند دعوت مي‌شود با عنايت به موارد زير حداكثر تا تاريخ يكشنبه 14 / 5 / 1403 ثبت نام نمايند: * زمان اردو يا حضور در شهر مقدس مشهد و اقامت در مكان پيش بيني شده از روز دوشنبه تاريخ 22 / 5 / 1403 تا جمعه تاريخ 26 / 5 / 1403 مي‌باشد. * هزينه اقامت و غذاي 4 شبانه روز ياد شده براي هر نفر كارمند از سوي دانشگاه پرداخت مي‌گردد. * همكاران مي‌توانند به همراه خانواده در اردو شركت كنند. با هماهنگي صورت گرفته هزينه اسكان و تغذيه به ازاي هر نفر از همراهان كارمندان، روزانه مبلغ 4/5۰۰/000 ريال مي باشد كه مي بايست توسط همكاران پرداخت شود). * رفت و برگشت به شهر مقدس مشهد به عهده كاركنان مي باشد. * علاوه بر زيارت، برنامه‌هاي متنوع فرهنگي براي همكاران و خانواده‌هاي آنها در مشهد مقدس پيش بيني شده است. * همكاران محترم جهت ثبت نام و شركت در اردو با آقاي رضا شكوهي راد (مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه) با شماره تلفن مستقيم15 - 32324414 و يا شماره همراه 09130758705 تماس بگيرند. * همكاران محترم پس از ثبت نام و هماهنگي لازم، تا ساعت 12 روز يكشنبه فرصت دارند هزينه ثبت نام همراهان خود را به حساب هيأت عاشورائيان دانشگاه واريز نمايند و رسيد آن را به آقاي شكوهي راد تحويل دهند. * با عنايت به ظرفيت محدود هتل آپارتمان اولويت با عزيزاني است كه فرآيند ثبت نام را زودتر قطعي نمايند.