مراسم چهلمين روز درگذشت شهداي خدمت و اداي احترام به مقام شهيد جمهور در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 190588 تاریخ انتشار: 1403/04/09 09:43:33
روز چهارشنبه ۶ تيرماه ۱۴۰۳، هم‌زمان با اربعين شهادت شهيد جمهور و همراهانشان، مراسم چهلمين روز درگذشت شهداي خدمت و اداي احترام به شهيد آيت الله ابراهيم رئيسي، با حضور حجت‌الاسلام مالک حسني مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي)در دانشگاه شهرکرد، دکتر عزيزالله مولوي معاون فرهنگي- اجتماعي حجت‌الاسلام مصطفي هاشمي مشاور استاندار در امور روحانيون و جمعي از دانشگاهيان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

حجت‌الاسلام مصطفي هاشمي در اين مراسم فصل غيبت امام عصر (عج) را زمان غربالگري شيعيان دانست و گفت: آزمون‌هاي الهي  زيادي وجود دارد و کساني که در مسير اهل‌بيت(ع) ثابت‌قدم هستند در اين مسير مي‌مانند.

مشاور استاندار در امور روحانيون، بي‌توجهي به ماديات و توجه به قرب الهي را راهي براي رسيدن به نعمات بالاتر و فيوضات بيشتر عنوان کرد و افزود: هر چه انسان خود را از گناهان مصون بدارد مي‌تواند به مقام هم‌نشيني با اولياءالله نزديک‌تر شود.

ذکر مصيبت و سينه زني از ديگر برنامه‌هاي اجراشده در اين مراسم بود.