کد خبر: 190587 تاریخ انتشار: 1403/04/04 21:41:35
روز دوشنبه ۴ تيرماه ۱۴۰۳، نشست بصيرتي جايگاه انتخابات در حکومت علوي از نگاه امامين انقلاب و جشن عيد غديرخم با حضور حجت‌الاسلام عبدالله کيواني، نماينده مردم استان چهارمحال و بختياري در مجلس خبرگان رهبري، حجت‌الاسلام مالک حسني مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در دانشگاه شهرکرد و جمعي از دانشگاهيان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. حجت‌الاسلام عبدالله کيواني ضمن تبريک عيد غدير گفت: از نکات برجسته در واقعه عيد غدير ولايت است و صرفاً براي معرفي ولي و امام نبوده است. نماينده مردم استان در مجلس خبرگان رهبري، ادامه داد: هر جرياني که در عالم اتفاق مي‌افتد مانند انقلاب اسلامي ايران وابسته به يک انديشه است و مخالفان و موافقان بايد بدانند مباني، انديشه و منظومه فکري اين انقلاب چيست؟ اگر بخواهيم عالمانه برخورد کنيم، بايد ديدگاه‌ها و انديشه فکري امامين انقلاب بازخواني شود. حجت‌الاسلام عبدالله کيواني با اشاره به پيشرفت‌هاي انقلاب اسلامي تصريح کرد: دوراني که بعضي‌ها گمان کنند مي‌توانند انقلاب اسلامي را با مخالفت به سقوط بکشانند، تمام‌شده است. نماينده مردم استان در مجلس خبرگان رهبري تأکيد کرد: انقلاب اسلامي تبديل به يک قدرت بي‌نظير در عالم شده و مخالفان و معاندان جهاني خود ر ا کنار گذاشته است و به لطف خدا اين انقلاب به حکومت حضرت مهدي (عج) متصل خواهد شد. حجت‌الاسلام عبدالله کيواني با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) گفت: تنها شخصي از خلفا که همه مسلمانان در باب امامت و خلافتش اتفاق‌نظر دارند اميرالمؤمنين (ع) است و واقعه غدير و معرفي اميرالمؤمنين (ع) نيز مظهر وحدت جهان اسلام است. نماينده مردم استان در مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه اسلام به‌عنوان مکتبي براي رشد و تربيت انسان است گفت: پيامبران براي بروز و ظهور اخلاق و انسانيت در عالم آمده‌اند. حجت‌الاسلام عبدالله کيواني افزود: اسلام بايد فرد تراز تربيت‌شده خود را معرفي کند بنابراين پيامبر (ص) در روز غدير وقتي دست اميرالمؤمنين (ع) را بلند مي‌کند اين پيام مهم را مي‌رساند که اميرالمؤمنين (ع) انسان تربيت‌شده تراز اسلام است وکسي که مي‌خواهد در باب اسلام تربيت و رشد پيدا کند بايد به اميرالمؤمنين (ع) تمسک بجويد. نماينده مردم استان در مجلس خبرگان رهبري تربيت انسان براي رسيدن به عدالت را مهمترين هدفي دانست که اسلام براي انسان به ارمغان آورده است و گفت: انبيا الهي آمده اند تا انسان را براي رسيدن به قرب الهي، نورانيت و عدالت تعليم دهد. حجت‌الاسلام مالک حسني نيز ضمن تبريک عيد غدير خم اين روز را از بزرگ‌ترين اعياد براي جهانيان دانست و گفت: با حضور و انتخاب آگاهانه در انتخابات پيش رو بتوانيم سرنوشتي خوب براي مملکت اسلامي رقم بزنيم.