ديدار مسئولان دانشگاه شهرکرد با جانباز دوران دفاع مقدس

کد خبر: 170589 تاریخ انتشار: 1403/03/13 10:55:26
روز چهارشنبه ۹ خردادماه ۱۴۰۳ به منظور تجديد بيعت با آرمانهاي شهدا و جانبازان و ارج نهادن به خانواده معظم شهدا و جانبازان، دکتر ياسر پيرعلي، رييس دانشگاه شهرکرد، دکتر عباس کارگر، معاون اداري، مالي و مديريت منابع دانشگاه، دکتر ستار توحيدي فر، مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران و جمعي از کارکنان دانشگاه، با حضور در خانه ابوالحسن انصاري جانباز دفاع مقدس، کارمند دانشگاه شهرکرد، با ايشان ديدار و گفتگو کردند. دکتر ياسر پيرعلي، ضمن گراميداشت ياد شهداي خدمت، چندين مورد از خدمات ارزشمند رئيس جمهور شهيد را بيان کرد. رئيس دانشگاه شهرکرد از رشادت و جانبازي ابوالحسن انصاري تجليل کرد و جانبازان و خانواده آنها را در جامعه الگو خواند و گفت: خانواده شهدا و جانبازان مظهر صبر و بردباري بوده و استقامت اين خانواده‌ها ستودني است. جانباز ابوالحسن انصاري نيز در اين ديدار ضمن تقدير از مسئولان دانشگاه شهرکرد، به بيان گوشه‌اي از خاطرات خود در جبهه‌‌ جنگ پرداخت‌. گفتني است، اين جانباز سرافراز در منطقه خرمشهر و در نزديکي پل خرمشهر در بمباران هوايي نيروهاي بعثي عراق از ناحيه سينه و کمر مجروح شدند و به درجه رفيع جانبازي نائل آمدند.