پيام تسليت رييس دانشگاه شهرکرد در پي شهادت‌ رئيس‌جمهور و همراهان گرامي ايشان

کد خبر: 170585 تاریخ انتشار: 1403/03/01 12:21:32
بسم الله الرحمن الرحيم انالله و انا اليه راجعون خادم الرضا (ع) در سالروز ولادت حضرتش به ديار حق شتافت.
با قلبي آکنده از غم و اندوه، شهادت جانسوز رييس دولت مردمي حضرت آيت‌الله سيد ابراهيم رئيسي، رييس جمهور محبوب و عزيز و مغتنم و بزرگمرد جهاد، ايثار، انسانيت و اخلاص و هيئت همراهشان حجت‌الاسلام والمسلمين آل‌هاشم امام‌جمعه تبريز، حسين اميرعبداللهيان وزير امور خارجه، مالک رحمتي استاندار آذربايجان شرقي، سردار سيد مهدي موسوي را که حين انجام وظيفه به فيض شهادت نائل آمدند موجي از غم و اندوه را در پي‌داشت. بدون شک اين ضايعه فقداني بزرگ و جبران‌ناپذير‌ است و داغي است که به‌آساني تسلي نمي‌يابد‌، مداومت‌ و استقامت اين سيد محرومان در پيگيري و تلاش براي حل مشکلات و شهادت در راه خدمت به مردم، مثال‌زدني‌ و الهام‌بخش‌ همه مسئولان و متوليان کشور بوده و خواهد بود. شهادت رييس جمهور مردمي ايران و همراهان وي را به ولي عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب، ملت ايران و خانواده معزز ايشان تسليت عرض مي‌کنيم و از خداوند رحمان‌ علو درجات و محشور شدن با ائمه اطهار را مسئلت‌ دارم.

دکتر ياسر پيرعلي رييس دانشگاه شهرکرد