حمايت دانشگاهيان دانشگاه شهرکرد از انتقام مقتدرانه موشکي - پهپادي نيروهاي مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در تنبيه رژيم صهيونيستي

کد خبر: 170579 تاریخ انتشار: 1403/01/27 14:58:59
 روز يکشنبه ۲۶ افروردين‌ماه ۱۴۰۳، دانشگاهيان دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر ياسر پيرعلي رييس دانشگاه شهرکرد و حجت‌الاسلام مالک حسني مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، از انتقام مقتدرانه موشکي - پهپادي نيروهاي مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در تنبيه رژيم صهيونيستي شب گذشته توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران حمايت کردند.

دکتر ياسر پيرعلي ضمن تقدير از درايت مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در پاسخگويي به رژيم صهيونيستي گفت: با اتفاقاتي که در چند ماه اخير در غزه صورت گرفت جامعه بين‌الملل و کشورهاي مختلف به دنبال برخورد جدي با رژيم صهيونيستي بودند و عمليات شب گذشته جواب محکمي بر آنان بود.

رييس دانشگاه شهرکرد با بيان اينکه رژيم صهيونيستي تمام خط قرمزها را ناديده گرفته و نظم جهاني را به‌هم‌ريخته است اظهار داشت: حمله به سفارت به‌منزله حمله به خاک کشور بود که عمليات شب گذشته به مواضع رژيم صهيونيست سيلي محکمي براي آنان بود و تأثير عميقي بر کشورهاي حوزه مقاومت گذاشت.

دکتر ياسر پيرعلي تأکيد کرد: دانشگاهيان با تبيين و جهاد علمي در کنار نيروهاي نظامي مي‌توانند به قدرت و اعتلاي کشورمان کمک کنند.

حجت‌الاسلام مالک حسني نيز با بيان اينکه مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) به مسائل واقع‌بينانه و درعين‌حال عميق نگاه مي‌کنند گفت: مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در خصوص اضمحلال رژيم صهيونيستي بسيار سخن گفته‌اند و اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در عمليات شب گذشته نشان‌دهنده پايان کار اين رژيم است.

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) قدرت، امنيت و ثروت را براي کشورها مهم دانست و افزود: اقتدار نظام بايد حفظ شود و دروغ‌ها و وعده‌هاي پوشالي غرب روزبه‌روز آشکارتر شود.

قرائت بيانيه بسيج دانشجويي دانشگاه، غبار روبي و عطر افشاني قبور شهداي گمنام دانشگاه  از ديگر برنامه هاي اجرا شده در اين تجمع بود.