بيانيه رئيس دانشگاه شهرکرد در تقدير از تجلي بصيرت و زمانه‌شناسي و دشمن‌شناسي دانشگاهيان با مشارکت حداکثري در انتخابات۱۴۰۲

کد خبر: 160581 تاریخ انتشار: 1402/12/12 14:11:43
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام و هزاران درود نثار ارواح معظم شهداء که همچون اختراني تابناک همواره ضامن هدايت نسل‌هاي مختلف اين کشور به‌سوي افق‌هاي متعالي نوراني شده و خواهند شد. اينجانب خاضعانه پيشاني شکر به درگاه حضرت حق سبحان مي‌سايم و اينهمه شور و شعور و فرصت شناسي و وفاداري دانشگاهيان عزيز از اعضاي هيات علمي،دانشجويان و ياوران علمي را به آرمانهاي شهداء، امام و رهبري (حفظه الله ) در بالاترين درجه ارج مي نهم. اين حضور بي‌سابقه به‌ويژه در سراهاي دانشجويي دانشگاه شهرکرد، شگفت و تحسين همگان را به‌دنبال داشت و البته تيري در قلب فتنه‌گران و تاريک انديشان و طمع‌ورزان به اين آب و خاک، و صد البته که براي ما خادمان تعهد و مسئوليت و حق‌شناسي مضاعف را مي‌طلبد.از تمامي دست‌اندرکاران و زمينه‌سازان اين حضور، خاصه دانشجويان فعال فرهنگي نهايت سپاسگزاري خود را ابراز نموده و از درگاه خداوند بزرگ اجر و پاداش بي‌نهايت طلب مي‌کنم.
۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲
دکتر ياسر پيرعلي رئيس دانشگاه شهرکرد