بيانيه بسيج کارکنان دانشگاه شهرکرد به مناسبت انتخابات پيش رو

کد خبر: 160579 تاریخ انتشار: 1402/12/09
(مقام معظم رهبري)
«انتخابات در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، نماد بارزي از مردم سالاري ديني است که در دوره‌هاي متوالي فرصتي براي هر ايراني ايجاد مي‌کند تا با حضور علاقمندانه، در تعيين سرنوشت خود گام برداشته و با دميدن روحي تازه در قامت اين کشور به اعتلاي آن کمک کنند.»

مردم غيور و سرافراز و استان چهار محال و بختياري
آفرين برشما که با حضوري آگاهانه در صحنه هاي مختلف انقلاب حماسه ها آفريديد و نشان داديد که، اين استان ولايت مدار و انقلابي است. آفرين بر اين غيرت و بصيرت. اينک در آستانه آزمايشي ديگر قرار گرفته ايم انتخابات مجلس‌ خبرگان‌ و مجلس شوراي اسلامي ميداني ديگر براي نشان دادن غيرت و بصيرت شما مردم غيور فراهم نموده است. مردم ما ميدانند در شرايط کنوني دشمنان اختلاف سياسي را در جامعه ما دنبال ميکنند و تلاش دارند با ايجاد يأس و نااميدي مردم را از مشارکت در تعيين سرنوشت خود باز دارند و درصدد ايجاد توطئه در اين عرصه مي باشند. اهميت‌ و نقش‌ مجلس‌ خبرگان‌ در نظام‌ مقدس‌ جمهوري‌ اسلامي‌ بس‌ عظيم‌ و سرنوشت‌ ساز بوده‌ و قوام‌ و مشروعيت‌ آن‌ را تعيين‌ مي‌نمايد، محور اصلي‌ و رکن‌ اساسي‌ نظام‌ مترقي‌، انقلابي‌، اسلامي‌، «ولايت‌ فقيه‌» است‌، مشروعت‌ و مقبوليت‌ عامه‌ همه‌ ارکان‌ آن‌، از قبيل‌ دولت‌، مجلس‌ شوراي‌ اسلامي‌، دستگاه‌ قضائي‌ تا نيروهاي‌ نظامي‌ و انتظامي‌، و همه‌ نهادها و ارگانها از ولي‌ فقيه‌ نشأت‌ مي‌گيرد. مجلس‌ خبرگان‌ رهبري‌ طبق‌ اصل‌ 107 قانون‌ اساسي‌ وظيفه‌ خطير انتخاب‌ چنين‌ رکن‌ مهمي‌ را عهده‌دار است‌، که‌ اين‌ مهم‌ با آراء آحاد ملت‌ عظيم‌الشأن‌ ايران‌ شکل‌ مي‌گيرد. و همچنين با عنايت به جايگاه رفيع مجلس در نظام سياسي ايران که عصاره ملت نام گرفته است برما مسلم است که منتخبين مردم تنها زماني مي‌توانند نمايندگي شما مردم شريف را بنمايند که حافظ اصول و ارزش هاي اسلامي و ديني و بدنبال وضع قوانيني براي بهبود وضعيت معيشت مردم و پيشرفت کشور عزيزمان باشند و اگر حتي يکي از اصول را نتوانند آن گونه که شايسته و در شان مردم ايران است، حفاظت و حراست نمايند، مي‌بايست در انتظار رويگرداني مردم از آنان و نه از انقلاب و امام و رهبري باشند. ما دانشگاهيان دانشگاه شهرکرد نيز همراه شما مردم بزرگوار در انتخابات مجلس‌ خبرگان‌ ومجلس شوراي اسلامي به تبعيت از فرامين رهبري شرکت نموده و بار ديگر توطئه دشمنان اسلام را با اين حضور خويش خنثي خواهيم نمود.
پايگاه بسيج کارکنان دانشگاه شهرکرد