همايش جهاد تبيين به مناسبت دهه مقاومت و بصيرت در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 150579 تاریخ انتشار: 1402/10/16 10:40:54
روز چهارشنبه ۱۳ دي‌ماه ۱۴۰۲، به همت کانون بسيج اساتيد دانشگاه شهرکرد، همايش جهاد تبيين به مناسبت دهه مقاومت و بصيرت با حضور دکتر قاسم جعفري معاون نظارت و هماهنگي معاونت امور مجلس رياست جمهوري و جمعي از دانشگاهيان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. دکتر قاسم جعفري، بصيرت را حاصل فکر و انديشه دانست و گفت: تشخيص و تحليل‌هاي صحيح وقايع، اقدام به‌موقع و به‌اندازه از شرايط بصيرت است. معاون امور مجلس رياست جمهوري به حرکت در مسير قرآن تأکيد کرد و افزود: کسي که حق را مي‌داند و سکوت مي‌کند مانند شيطان لال است. دکتر قاسم جعفري بابيان اينکه در حماسه ۹ دي مردم ايران بصيرت خود را به نمايش گذاشتند گفت: حماسه بزرگ مردم در ۹ دي علاوه بر آنکه باعث تثبيت نظام شد و ياس و نااميدي دشمنان نظام را به دنبال داشت به يکي از روزهاي يوم الله تبديل شد. معاون امور مجلس رياست جمهوري به بيان ابعاد شخصيتي حاج قاسم سليماني پرداخت و افزود: حاج قاسم سليماني متعهد و متفکر بود و روز شهادت ايشان ماندگار شد، بايد افکار حاج قاسم سليماني و دکتر چمران‌ها در جامعه گسترش پيدا کند. دکتر قاسم جعفري، کالاي مظلوم‌نمايي، کالاي امنيت در سرزمين موعود، قدرت‌نمايي و اشراف اطلاعات در کشورهاي رژيم صهيونيستي راچند کالاي نامشروع رژيم صهوينيستي در معامله با دنيا دانست که توسط حماس با توکل به ايمان درهم‌شکسته شد. معاون امور مجلس رياست جمهوري در انتخابات پيش رو، رسالت اساتيد را بسيار خطير عنوان کرد و گفت: استادان دانشگاه‌ها يکي از گروه‌هاي اصيل مرجع هستند که خيلي از جوانان از آن‌ها حرف شنوي دارند و دستاورد هاي نظام را اساتيد بايد به نسل جديد معرفي کنند و ضمن اميد آفريني به مقابله با نفوذ دشمنان باشند. دکتر احمدرضا بسيج با بيان آياتي از قرآن گفت: اتفاقات اخير در جهان به دليل جدايي طيبين از خبيثان است تا جبهه مردم مشخص گردد. مسئول بسيج اساتيد دانشگاه هاي استان چهار محال و بختياري در ادامه گفت: کارگزار استبکار جهاني اذعان کرده است تمدني به زمام داري ايران در دنيا در حال شکل گيري است که تمدن غرب را به چالش خواد کشيد.