مراسم عزاداري فاطميه با حضور پيکر مطهر شهداي گمنام در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 150568 تاریخ انتشار: 1402/09/20 14:30:21
شامگاه يکشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲، مراسم عزاداري ايام فاطميه دوم با حضور دکتر ياسر پيرعلي، رييس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام مالک حسني، مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري(مدظله العالي) در دانشگاه شهرکرد و با استقبال با شکوه دانشگاهيان در مسجد امام علي(ع) دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

همچنين پيکر مطهر دو شهيد گمنام در ميان استقبال پرشور دانشجويان، ميهمان اين برنامه بودند و حاضران در اين مراسم ضمن تمسک به حضرت فاطمه زهرا(س) و ميثاق با آرمان هاي شهدا، با آنها بيعت دوباره بستند تا ادامه دهنده راهشان باشند واز ارزش ها و آرمان هاي انقلاب اسلامي دفاع کنند.

قرائت حديث کساء، سخنراني حجت الاسلام شيخ کبير اسماعيلي، روايتگري کربلايي جمال الدين خدابخشي و مداحي توسط حاج حسين علي محمدي از برنامه هاي اجرا شده در اين مراسم بود و حاضران ميهمان سفره حضرت فاطمه زهرا (س) بودند.

شب دوم مراسم عزاداري ايام فاطميه نيز شامگاه دوشنبه ۲۰ آذرماه، در مسجد امام علي(ع) دانشگاه شهرکرد برگزار مي شود.