کليپ مراسم گراميداشت هفته مقدس بسيج در دانشگاه شهرکرد، آذرماه 1402

کد خبر: 150566 تاریخ انتشار: 1402/09/16

کليپ مراسم گراميداشت هفته مقدس بسيج در دانشگاه شهرکرد، آذرماه 1402  (دانلود     part 3     ،part 2     ،part 1     و     part 4)

روز سه‌شنبه ۷ آذرماه ۱۴۰۲، مراسم گراميداشت هفته مقدس بسيج با حضور حجت‌الاسلام مالک حسني مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در دانشگاه، حجت الاسلام سيد محسن موسوي استاد حوزه و دانشگاه و جمعي از دانشگاهيان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. دکتر محمد غلامي، ضمن عرض تبريک هفته مقدس بسيج، به بيانات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در خصوص بسيج اشاره کرد و گفت: بسيج، عبارت است از مجموعه‌اي که در آن، پاکترين انسانها، فداکارترين و آماده‌به‌کارترين جوانان کشو، در راه اهداف عالي ملت و براي به کمال رساندن و به خوشبختي نائل کردنِ اين کشو، جمع شده‌اند و اين بيانات در خصوص نفس دروني انسان است که پاک و مقدس است و قصد دارد جامعه‌اي که هست خوبي را نشر دهد. مسئول کانون بسيج اساتيد در دانشگاه شهرکرد در ادامه افزود: دانشگاهيان علاوه بر تدريس و علم‌آموزي بايد به مسائل روز بينا باشند و به آرمان ها و اهداف کشور عشق بورزند و در برابر ارتقاء کشور تمام تلاش خود را انجام دهند. حجت الاسلام سيد محسن موسوي نيز به تشريح مسائل غزه پرداخت و گفت: انسان مي‌خواهد طلوع کند و در جايي که صدق وجود دارد طلوع مي کند. استاد حوزه و دانشگاه در بيان اينکه بسيج بزرگترين سرود الهي است که شهادت، رشادت و شهامت را رقم مي‌زند افزود: بسيج کارت اعتباري نيست، فرهنگ بسيج فرهنگ خاصي است که به پاي شهادت مي ايستد. حجت الاسلام سيد محسن موسوي با اشاره به اينکه شهدا از خود گذشتند و به درجات عالي رسيدند گفت: چه بسا در برزخ زناني را ببينيم که در جايگاه شهيد هستند. استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اتفاقاتي که در کشور رخ داده است گفت: بسيج در بزنگاه‌ها توانسته است مسائل را حل کند. حجت الاسلام سيد محسن موسوي در ادامه افزود: آنچه در غزه است طلوع تاريخي است که همان بسيجي است که در ايران شکل گرفته و ساخته هاي دشمنان و ظالمان را فرو مي‌ريزند.