با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري افتتاح شد: مرکز نوآوري صنايع چوب و مبلمان و پارک صنعت برق دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 150556 تاریخ انتشار: 1402/08/27 08:32:15
روز پنجشنبه ۲۵ آبان‌ماه ۱۴۰۲، مرکز نوآوري صنايع چوب و مبلمان(مرکز نوآوري شماره ۳) و پارک صنعت برق دانشگاه شهرکرد با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري و همراهي دکتر علي خطيبي، معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت عتف، ، دکتر سجاد محمدعلي نژاد، معاون فناوري و نوآوري وزارت علوم، دکتر رضا آزاد، معاون امور روابط عمومي و حوزه وزارتي وزارت عتف، مهندسي مهدي اکبرپور، مديرکل نظارت بر طرح‌هاي عمراني وزارت علوم، دکتر ياسر پيرعلي رييس دانشگاه شهرکرد و جمعي از اساتيد، دانشجويان و مديران دانشگاهي افتتاح شد و به بهره برداري رسيد.

مرکز نوآوري صنايع چوب و مبلمان با حمايت‌هاي دانشگاه شهرکرد و وزارت علوم، با هدف مهارت افزايي و کارآفريني دانشجويان و اشتغال زايي روستاييان، طراحي و راه اندازي شده است تا دانشجويان رشته مهندسي صنايع مبلمان و رشته هاي مرتبط بتوانند در کنار آموزش هاي تئوري مهارت‌هاي لازم را فرا گيرند. گروه مهندسي صنايع مبلمان دانشگاه شهرکرد با ۳ عضو هيئت علمي، از سال ۱۴۰۰ اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسي کرده است و اين مرکز، اولين مرکز تخصصي چوب و مبلمان در دانشگاه هاي کشور است.

پارک صنعت برق دانشگاه شهرکرد نيز با حمايت شرکت برق منطقه‌اي اصفهان، به عنوان نمونه جديدي از ارتباط بين صنعت و دانشگاه و براي اولين بار در سطح کشور، راه اندازي شده است که اين امکان را براي دانشجويان به ويژه در رشته برق-قدرت فراهم مي‌کند تا در فضاي دانشگاهي و ايمن، با تجهيزات فشار قوي آشنا شوند.

گفتني است وزير علوم، تحقيقات و فناوري و هيات همراه از دانشکده فني و مهندسي دانشگاه شهرکرد نيز بازديد کردند.