حضور رييس دانشگاه شهرکرد در خانه آزاده جنگ تحميلي و همکار بازنشسته دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 140546 تاریخ انتشار: 1402/05/25 16:49:37
روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ به مناسبت سالروز آغاز بازگشت آزادگان به ميهن اسلامي دکتر ياسر پيرعلي رييس دانشگاه شهرکرد همراه با حجت الاسلام مالک حسني مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر عباس کارگر معاون اداري مالي و مديريت منابع دانشگاه، دکتر عزيزالله مولوي معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه، دکتر ستارتوحيدي فر مشاور رييس در امور ايثارگران، محمد حسن شريفي رييس امور شاهد و ايثارگر دانشگاه با حضور در خانه آزاده ايرج کياني ياد و خاطره دلاورمردان هشت سال جنگ تحميلي را گرامي داشتند و سالروز آغاز بازگشت آزادگان به ميهن اسلامي را تبريک گفتند. دکتر ياسر پيرعلي در سخناني ضمن تمجيد از دلاوري هاي رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، آرامش و امنيت امروز کشور را مرهون مجاهدت هاي شهدا و ايثارگران دانست. حجت الاسلام مالک حسني نيز در سخناني گفت: ما وظيفه خود مي دانستيم که خدمت شما برسيم و از زحمات و مجاهدت هاي شما ايثارگران و آزادگان تقدير و تشکر نماييم چراکه ماندگاري اين کشور مرهون مجاهدت هاي شما مي باشد. مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با ذکر حديثي گفت: مجاهدت در راه دين خدا بي اجر باقي نمي ماند و شرايط جبهه، شرايطي خاص وکلاسي براي انسان سازي بود. ايرج کياني همکار بازنشسته و آزاده هشت سال دفاع مقدس نيز در سخناني به بيان خاطرات خود از حضور در جبهه هاي جنگ و نحوه اسارتش پرداخت و گفت: ۶ روز قبل از عمليات مرصاد و در تک دشمن به جبهه جنوب در تابستان ۱۳۶۷ پس از ۴ روز محاصره همراه با تعدادي از همرزمانش به اسارت نيروهاي بعثي درآمد و بيشتر از سه سال در زندان بصره در اسارت ماند.