حضور رييس دانشگاه شهرکرد درجمع گروه جهادي دانشگاه، دهستان آزادگان

کد خبر: 140543 تاریخ انتشار: 1402/05/14 10:16:18
پنجشنبه ۱۲ مردادماه ۱۴۰۲، دکتر ياسر پيرعلي، رييس دانشگاه شهرکرد به همراه دکتر يعقوب طادي مدير بنياد ملي نخبگان و دکتر ‌عزيزالله مولوي، معاون فرهنگي- اجتماعي دانشگاه، در جمع گروه جهادي شهيد علم الهدي دانشگاه شهرکرد در دهستان آزادگان از توابع شهرستان بن، حضور يافت. دکتر ياسر پيرعلي در اين بازديد از نزديک در جريان فعاليت هاي انجام شده قرار گرفت. رييس دانشگاه شهرکرد، ضمن ديدار با مردم، مطالبات آنها از جمله سالن ورزشي و تکميل پروژه يادمان شهداي اين روستا را با ارتباط با مديران استاني پيگيري کرد. دکتر ياسر پيرعلي در ادامه گفت: گروه جهادي دامپزشکي در مرحله سوم به اين روستا اعزام خواهد شد. دکتر يعقوب طادي نيز به استقرار گروه جهادي دانشگاه در اين روستا و برادامه فعاليتهاي فرهنگي به ويژه براي کودکان و دانش آموزان تاکيد کرد. گفتني است: فعاليت هاي گروه جهادي شهيدعلم الهدي در دو مرحله برادران و خواهران به صورت عمراني و فرهنگي در اين روستا انجام شد. ديدار با خانواده هاي شهدا و برگزاري کلاس‌هاي هنري، کمک آموزشي و مسابقات ورزشي و برپايي ايستگاه هاي کودکانه وتوزيع بسته هاي حمايتي معيشتي از مهمترين برنامه هاي گروه جهادي شهيد علم الهدي دانشگاه شهرکرد در اين دهستان است.