رسيدگي به مطالبات مردم در ميز خدمت دانشگاه شهرکرد، در ميعادگاه نماز جمعه

کد خبر: 130535 تاریخ انتشار: 1402/03/20 21:39:24
دانشگاه شهرکرد با دستور استاندار چهارمحال و بختياري و همچنين تاکيد نماينده ولي فقيه استان چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد، برپايي ميز خدمت در ميعادگاه‌ نماز جمعه، از ۱۵ ارديبهشت ماه سال جاري به صورت مستمر برگزار شد. دکتر ياسر پيرعلي رييس دانشگاه شهرکرد نيز به همراه معاونين و کارشناسان دانشگاه در ۶ هفته متوالي، با هدف بررسي مشکلات و پاسخگويي به نيازهاي مردم، سرعت بخشي و ارتقاء کمي و کيفي سطح خدمات، ضمن حضور در نماز جمعه با مردم ارتباط چهره‌به‌چهره و مستقيم و بي‌واسطه در ميز خدمت داشته و به سوالات، مسائل و مشکلات مراجعين پاسخ گفتند. گفتني است با توجه به رويکرد دولت سيزدهم در خصوص ارتباط چهره به چهره مسولان با مردم، رييس دانشگاه شهرکرد روزهاي دوشنبه هر هفته نيز در ملاقات عمومي با مردم در دانشگاه شهرکرد، پاسخگوي مسائل، شکايات و درخواست هاي مردم و دانشگاهيان مي باشد. در دانشگاه شهرکرد علاوه بر برگزاري ميز خدمت حضوري، مراجعين و متقاضيان، به صورت الکترونيک نيز مي توانند در مورد مسائل و مشکلات خود با مراجعه به سايت دانشگاه (ميز خدمت) به صورت مستقيم با رييس دانشگاه در ارتباط باشند.