نشست هم انديشي شوراي بسيج کارکنان با رييس دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 130533 تاریخ انتشار: 1402/03/11 13:12:42
روز شنبه ۶ تيرماه ۱۴۰۲، نشست هم انديشي شوراي بسيج کارکنان با رييس دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر ياسر پيرعلي رييس دانشگاه شهرکرد، سرهنگ حميد يزداني مسئول سازمان بسيج ادارات و کارمندان استان چهارمحال و بختياري در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. دکتر ياسر پير علي در اين نشست ضمن تبريک دهه کرامت گفت: دانشگاه به عنوان مرجع است و شرايط براي کار نيز مهيا که بايد براي نتيجه گيري و تاثير گذاري بيشتر از افراد خوش فکر استفاده نماييم . رييس دانشگاه شهرکرد با اشاره به اهميت بسيج در دانشگاه گفت: ۵۰۰ متر مربع زمين براي احداث ساختمان و تجميع بسيج اساتيد و کارکنان و دانشجويان در نظرگرفته شده است که در خصوص تامين اعتبار احداث ساختمان بايد رايزني هايي انجام گيرد. دکتر ياسر پيرعلي با اشاره به اينکه نبايد از هويت ملي، ديني غافل شد گفت: بايد با تمام وجود از هويت ملي يعني عفاف و حجاب دفاع کنيم و در اين خصوص راه اندازي رشته طراحي لباس را ضروري برشمرد. سرهنگ حميد يزداني نيز با قدر داني از بسيج در اجراي برنامه هاي سوم خرداد گفت: با توجه به تخصصي بودن دانشگاه ها انتظار مي رود در جهت بالا بردن کيفيت برنامه هاي فرهنگي،همکاري لازم با ساير مجموعه ها جهت انجام کار ها صورت پذيرد. مسئول سازمان بسيج ادارات و کارمندان استان چهار محال و بختياري با اشاره به سالگرد ارتحال امام خميني (ره) گفت: در اجراي برنامه هاي ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه با برنامه ريزي، ابعاد شخصيتي امام راحل(ره) را به نسل جوان معرفي کنيم. سرهنگ حميد يزداني افزود: بسيج ادارات بايد از لحاظ کمي و کيفي در ادارات تقويت شود تا اثر گذاري لازم را داشته باشد .آقاي دکتر بهزاد ايزدي فرمانده بسيج کارکنان دانشگاه  ضمن تشکر از اقدامات و تلاشهاي آقاي دکتر پيرعلي در زمان رياست دانشگاه يکي از دغدغه هاي بسيج را ساماندهي وضعيت فرهنگي و کيفيت بخشي و سرعت بخشيدن به برنامه ريزي فرهنگي به ويژه در حوزه عفاف و حجاب دانستند و آمادگي اين پايگاه را در اجراي برنامه هاي فرهنگي و آموزشي در دانشگاه اعلام کردند. در اين نشست، اعضاي شوراي بسيج کارکنان دانشگاه به بيان نظرات و ديدگاه هاي  خود در خصوص مسائل فرهنگي ، عفاف و حجاب در حوزه هاي دانشجويان، کارمندان و اساتيد پرداختند.