برگزاري دومين کنگره شهداي دانشجوي استان در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 10296 تاریخ انتشار: 1397/12/01 00:10:06
دومين کنگره شهداي دانشجوي استان چهارمحال و بختياري، روز يکشنبه 5 اسفند در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد و برنامه‌هاي فرهنگي، اجتماعي مختلفي در اين مراسم اجرا مي‌شود.
دومين کنگره  شهداي دانشجوي استان چهارمحال و بختياري،به همت بسيج دانشجويي، دفاتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان، سپاه حضرت قمر بني‌هاشم(ع)، سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران روز يکشنبه 5 اسفند  در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد و برنامه‌هاي فرهنگي، اجتماعي مختلفي در اين مراسم اجرا مي‌شود.

در حاشيه اين کنگره برنامه‌هاي جانبي نظير برپايي نمايشگاه، رونمايي از نرم افزار شهدا و رونمايي از بازي رايانه‌اي شهداي استان نيز انجام مي شود.

تبيين و ترويج ارزش هاي اصيل انقلاب اسلامي و دفاع مقدس با رويکرد سيره ي شهداي دانشجو، انديشه پروري و معرفت افزايي دانشجويان در راستاي فرهنگ ديني با استفاده ازسيره ي شهداي دانشجو، ارائه ي الگوهاي رفتاري بر مبناي سبک زندگي شهداي دانشجو، تحقق منويات مقام معظم هبري در راستاي تکريم و تجليل از شهداي دانشجو، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، تبيين رسالت و جايگاه دانشجويان با رويکرد سيره ي عملي شهداي دانشجو، تبيين و انتقال آرمان هاي ارزشي و بينشي شهداي دانشجو به نسل جوان، استفاده از ابزارهاي نوين رسانه اي ، هنري و… جهت ابلاغ پيام شهداي دانشجو وجلب مشارکت و سهيم نمودن نهادهاي فعال فرهنگي در عرصه ي زندگي شهداي دانشجو، برخي از اهداف اين کنگره است.

گفتني است، استان چهارمحال و بختياري داراي  ۷۴ شهيد دانشجو است که۷۲ تن  از اين شهيدان، شهيد دوران دفاع مقدس و ۲ تن ديگر از شهداي مدافع حرم مي باشند.

قابل ذکر است اين کنگره در روز يکشنبه 5 اسفند ماه سال جاري بعد از نماز مغرب و عشاء در سالن شهيد آويني دانشکده کشاورزي دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد.