برگزاري نشست روشنگري پيرامون مسائل کشور در دانشگاه شهرکرد

کد خبر: 10292 تاریخ انتشار: 1397/11/05 00:14:44
نشست روشنگري پيرامون مسائل کشور با حضور کارشناس مسائل سياسي در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه ۱ بهمن ماه ۱۳۹۷، نشست روشنگري پيرامون مسائل کشور در دانشگاه شهرکرد با حضوردانشگاهيان دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

در اين نشست آقاي قاسمي کارشناس مسائل سياسي سپاه حضرت قمر بني هاشم(ع) چهارمحال و بختياري مباحثي با محوريت انقلاب اسلامي ايران به عنوان قدرت منطقه اي و پيشرفت هاي انقلاب اسلامي ايران بيان کرد و در ادامه به  عناصر انسجام ملي، مردم، رهبري و انقلاب ا سلامي پرداخت و گفت: دشمنان از طريق پايين آوردن مقبوليت انقلاب اسلامي در بين مردم، تضعيف جايگاه رهبري در جامعه، ايجاد فشار اقتصادي جهت تغيير رفتار ايران وکنار گذاشتن انقلابي گري از انقلاب جهت تضعيف و ويراني انقلاب تلاش مي کنند.

کارشناس مسائل سياسي افزود: يکي از تفاوت هاي مهم سياست خارجي ايران بعد از انقلاب اسلامي، مربوط به نفوذ منطقه اي است.ايران قبل از انقلاب اسلامي نيز در منطقه خاورميانه نفوذ داشت، اما واقعيت اين است که نفوذ منطقه اي ايران قبل از انقلاب، نفوذي وابسته به حمايت غرب بود اما نفوذ منطقه اي ايران پس از انقلاب اسلامي برآمده از استقلال کشور است و هيچ گونه حمايت خارجي عامل اين نفوذ منطقه اي نيست و موضوع مهم اين است که قدرت هاي غربي نه تنها از نفوذ منطقه اي جمهوري اسلامي ايران حمايت نمي کنند بلکه از همه ظرفيت هاي خود براي مقابله بهره مي گيرند که البته اين رويکرد بيش از آنکه سبب تضعيف جايگاه و نفوذ منطقه اي جمهوري اسلامي ايران شود، سبب تقويت آن شده است.