ديدار رييس دانشگاه شهرکرد و جمعي از اعضاي هيأت رييسه و بسيجيان دانشگاه از جانباز ۷۰درصد جنگ تحميلي

کد خبر: 10283 تاریخ انتشار: 1397/09/06 01:18:49
رييس دانشگاه شهرکرد و جمعي از اعضاي هيأت رييسه و بسيجيان دانشگاه از جانباز ۷۰درصد جنگ تحميلي ديدار نمودند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهرکرد ، روز شنبه ۳ آذر ۹۷ به مناسبت ميلاد پيامبر گرامي اسلام ( ص ) و امام جعفرصادق ( ع ) و هفته بسيج،  به منظور تجديد بيعت با آرمانهاي شهدا و جانبازان و ارج نهادن به خانواده معظم شهدا و جانبازان، دکتر سعيد کريمي رييس دانشگاه شهرکرد،  حجت الاسلام دکتر سعيد صفي مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه و جمعي از اعضاي هيأت رييسه و کارکنان بسيجي دانشگاه با حضور در خانه غلام مرادي جانباز ۷۰درصد جنگ تحميلي در شهرکرد با ايشان ديدار کردند.

رييس دانشگاه شهرکرد  از رشادت و جانبازي آقاي مرادي تجليل کرد و صبر و پايداري ايشان را الگويي براي مسئولان جهت زمينه سازي براي پيشرفت و غلبه بر مشکلات جاري دانست.

جانباز غلام  مرادي  نيز در اين ديدار  ضمن تقدير از مسئولان  دانشگاه شهرکرد به بيان گوشه اي از خاطرات خود از جبهه هاي جنگ پرداخت .

گفتني است، اين جانباز سرافراز با  چندين بارحضور در جبهه هاي جنگف در چند عمليات مجروح شدند و  در عمليات خيبر در سال ۱۳۶۲ بر اثر بمباران شيميايي نيروهاي بعثي از ناحيه ريه و هر دو چشم به درجه رفيع جانبازي ۷۰ درصد نائل آمدند .